Ανδρομάχη για την πρώην σχέση του Γιώργου Λιβάνη: «Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα ενοχλήσω και εγώ αυτόν που πρέπει»

Must Read

Η Ανδρομάχη βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της αφού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια του Γιώργου Λιβάνη. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα έχει δηλώσει πως τον ζηλεύει και το δείχνει βάζοντας όρια σε όσες τον πολιορκούν.

Για τον τρόπο που τα κατάφερε μίλησε η Ανδρομάχη στην διαδικτυακή εκπομπή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, «Raw House» αποκαλύπτοντας τι έκανε σε πρώην σχέση του τραγουδιστή για να σταματήσει να τον ενοχλεί.

«Το δικό μου περιστατικό δεν θα το πω ζήλεια, θα το πω οριοθέτηση. Επειδή ένα κορίτσι δεν έχει καταλάβει ότι εδώ υπάρχει σχέση και αν δεν το καταλάβει θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Ενοχλούσε συνέχεια, έπαιρνε φίλους, έστελνε μηνύματα, μόνο εμένα δεν είχε πάρει. Της έστειλα μήνυμα από τον λογαριασμό μου, είναι πρώην σχέση, δεν καταλαβαίνει έχει πρόβλημα. Της είπα να τα κόψει όλο και κατέληξε πολιτισμένα όλα αυτό, αφού της είπα ότι εάν χρειαστεί κάτι είμαι εγώ εδώ», είπε αρχικά.

«Πρόσφατα ξαναενόχλησε, δεν με άκουσε. Αυτό έγινε πριν από τέσσερις μήνες. Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα ενοχλήσω και εγώ αυτόν που πρέπει για να της βάλω φρένο. Είναι κακό να βάζεις τα όριά σου;», κατέληξε η Ανδρομάχη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This