Αληθινός Survivor: Στον Ειρηνικό ωκεανό ναυάγησε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή

«Τελικά άλλος είναι, όχι ο αδελφός μου»

Must Read

Ο αδερφός του Τζέιμς Καφετζή, Μάικ, αποκάλυψε ότι ο πατέρας τους ναυάγησε με το ιστιοφόρο του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Πρόσφατα, ο παίκτης του Survivor είχε αναφέρει τον γύρο του κόσμου που έκανε ο πατέρας του.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του.

Ξεκίνησε από την Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριες Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες.

Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου» δήλωσε ο Μάικ Καφετζής.

Δείτε το βίντεο




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This