Κάτια Ταραμπανκό: «Το “FF” σήμαινε “Fantastic Five” και όχι “Final Five”, δεν ήμασταν κλίκα!» (video)

Must Read

Η Κάτια Ταραμπανκό, η μία εκ των δύο νικητριών της πολυσυζητημένης πρόσφατης σεζόν του «GNTM» βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα», όπου, για μια ακόμη φορά, μίλησε για την εμπειρία της από το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων του STAR, αλλά και για τα προσωπικά της.  

κατια ταραμπανκο μεσανυχτα

Αναφερόμενη, μάλιστα στην προσφώνηση «FF», η οποία «φωτογράφιζε» την Κάτια και τις φίλες της μέσα στο παιχνίδι, υποστήριξε πως η όλη φάση παρεξηγήθηκε. «Ουσιαστικά είχαμε “κολλήσει” πέντε κορίτσια με κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς φίλους έξω από το σπίτι του “GNTM”. Και ένα βράδυ που καθόμασταν, μου ήρθε η ιδέα να αποκαλούμαστε “FF”, δηλαδή “Fantastic Five”. Σαν μπασκετική ομάδα, καμία σχέση, δηλαδή, ότι θα είμαστε εμείς και οι άλλες, φάση “κλίκα” και όλα αυτά, όπως βγήκε προς τα έξω…».

κατια ταραμπανκο

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι ένιωσε τεράστια αμηχανία, όταν αντίκρισε τον εν διαστάσει σύντροφό της στη δοκιμασία του τελικού, ενώ αναφέρθηκε στην «κόντρα» της με τη Μαρία Μιχαλοπούλου, αλλά και στη νέα της σχέση, με τον ψυχολόγο και επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο.

κατια ταραμπανκο

«Μετά το GNTM υπήρχαν πολλά σχόλια που έκρυβαν μίσος και θεωρώ ότι ήταν άδικο. Έγινα πάρα πολύ σκληρή όταν βγήκα από το παιχνίδι. Η συγκατοίκηση μέσα στο σπίτι του GNTM ήταν δύσκολη γιατί είμαι ένας μοναχικός άνθρωπος. Η μητέρα μου ήθελε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Με τη Μαρία Μιχαλοπούλου υπήρχαν παρεξηγήσεις που όμως τελείωναν. Όταν επιλέγεις να είσαι μοντέλο, πρέπει να είσαι ανοιχτή σε όλα για να σταθείς στην αγορά. Χαρακτηρίστηκα κακιά μέσα στο παιχνίδι, αλλά εγώ είχα στόχο μόνο τη νίκη. Η Ελευθερία δεν ξέρω αν πραγματικά είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι ή της είπαν να το παίζει καλή. Είχε βγει στον αέρα που μιλούσε με το αγόρι της και της έλεγε να το “παίξει” καλή.

κατια ταραμπανκο

Όταν βγήκα από το σπίτι του GNTM, πήρα το αμάξι μου και βγήκα στους δρόμους. Με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο και μου ζητάει συμβουλές αυτοπεποίθησης. Έγινα ανταγωνιστική μέσα στο GNTM. Το προτέρημά μου είναι η αντίληψη της δουλειάς. Ο Δημήτρης Σκουλός με βοήθησε να εξελιχθώ σαν μοντέλο. Όταν είδα τον πρώην σύντροφό μου στον τελικό, έπαθα σοκ.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρίλια Μητρούση ξεσπά για το αν «παίζει» κάτι με Αλέξη Γεωργούλη

Με το νέο μου σύντροφο γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι, σε μια κοινή παρέα. Το μυαλό του ήταν αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι ανοιχτόμυαλος και κοιτάμε μόνο το “μαζί”. Με τον πρώην μου δεν ξαναμιλήσαμε μετά το τέλος της σχέσης μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα του GNTM», είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

  • Δείτε την Κάτια Ταραμπανκό καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα»:

https://vimeo.com/390931250

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This