Χρυσούλα Διαβάτη: «Κοντεύω να σιχαθώ το φαΐ με τις εκπομπές μαγειρικής!» (video)

Must Read

H καταξιωμένη ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» με το μοναδικό της ύφος!

Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θα την δούμε ξανά στο θέατρο γιατί επέλεξε να απέχει από τον χώρο που πλέον δεν την ικανοποιεί. Η κ. Διαβάτη ξεκαθάρισε ότι είχε συνηθίζει να εργάζεται σε άλλες εποχές ενώ μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «καλομαθημένη ηθοποιό».

Όσο για την τηλεόραση; Η κ. Διαβάτη σχολιάζει ότι θα ήταν προτιμότερο να υπάρχουν μια δύο πολύ καλές παραγωγές και όχι 500,η μια χειρότερη από την άλλη..

Όταν την ρώτησαν για τις εκπομπές μαγειρικής, η Χρυσούλα Διαβάτη άλλαξε ύφος και ενοχλημένη απάντησε:«Δεν μπορώ άλλες εκπομπές μαγειρικής, κοντεύω να σιχαθώ το φαΐ!»

Πείτε κυρία Διαβάτη μας! Εμείς που δεν ξέρουμε και να μαγειρεύουμε, τα βλέπουμε και το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι ότι μας ανοίγει η όρεξη!

Δείτε: Πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This