Τετάρτη 16/6/2021

Χάρης Βαρθακούρης για Αντώνη Αλεξανδρίδη: «Ζήτησα την αποχώρηση του» (video) #cancelbigbrothergr

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι σεξιστικές δηλώσεις του πρώην πλέον παίκτη του «Big Brother», Αντώνη Αλεξανδρίδη, τον οποίον οδήγησαν στην αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο παίκτης είπε:

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Πολλοί διάσημοι και μη, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσαν, καταδίκασαν το γεγονός, μεταξύ άλλων ήταν και κάποια πολιτικά πρόσωπα.

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και από τον παρουσιαστή του reality show, Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τοποθετήθηκε για το γεγονός αυτό, λέγοντας πως εισηγήθηκε για την αποχώρησή του παίκτη από το παιχνίδι.

«Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα. Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.

Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε , την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά από μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.

Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε.
Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ