Η Δήμητρα Λιάνη αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Just the two of us» στο Open! Κοντά σε συμφωνία με τον Ψινάκη

Must Read

Στις 17 Οκτωβρίου αρχίζει το «Just the two of us» στο Open και ο Νίκος Κοκλώνης έχει βαλθεί να εντάξει στο σόου ονόματα που κάνουν τεράστιο γκελ στον κόσμο: από τον Ηλία Ψινάκη μέχρι τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Πολύ κοντά, λοιπόν, στο να «κλείσει» με το δημοφιλές μουσικό σόου είναι ο γνωστός μάναντζερ Ηλίας Ψινάκης.

Το ραντεβού που έκανε με τον Νίκο Κοκλώνη έχει γίνει ήδη και, όπως πληροφορηθήκαμε, το περιεχόμενο της συζήτησής τους ήταν η συμμετοχή του στο μουσικό σόου ως διαγωνιζόμενος. Κάτι μας λέει, όμως, πως αυτή θα είναι η αρχή μίας ευρύτερης συνεργασίας με τον πρώην δήμαρχο του Μαραθώνα. Επίσης, το όνομα της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου έπεσε στο τραπέζι για το «J2US».

Οι ιθύνοντες του προγράμματος φαίνεται πως σκέφτηκαν πως η συμμετοχή της κυρίας Λιάνη θα ήταν ταιριαστή στο σόου και της έκαναν πρόταση. Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου επιβεβαίωσε την είδηση -ότι της έγινε πρόταση για να βρίσκεται στο «J2US»-, αλλά η απάντησή της ήταν αρνητική, σύμφωνα με το «Tlife». Κι ενώ ο Νίκος Κοκλώνης ψάχνει παίκτες, έντονο παρασκήνιο υπάρχει με την όμορφη Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» ότι δεν θα τη βλέπουμε στα παρασκήνια του «J2US»! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει κάποια σχέση με το σόου. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε ακόμα συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη και μάλιστα με τριετές συμβόλαιο. Θα είμαι στο “J2US”, αλλά θα είμαι σε μια εκπομπή πριν από το “J2US” με καλεσμένους κιόλας και θα συζητάμε για το “J2US”. Ο Νίκος, ασχέτως του επαγγελματικού, είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει αγάπη από την πρώτη στιγμή. Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του και για άλλα πράγματα και για τον χαρακτήρα του. Μας φροντίζει όλους. Είναι ένας φίλος μου που θα πήγαινα στις 2 το πρωί αν μου ζητούσε κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This