Οι χρήστες του twitter έσταξαν «βιτριόλι» για τους «Survivors»!

Λιανός και μετά... χάος

Must Read

Ξεσάλωσε στην κυριολεξία το twitter στην πρεμιέρα του «Survivor» στον Σκάι, με τους τηλεθεατές να περνούν στο… μπλέντερ Μαχητές και Διασήμους.

Οι πρωταγωνιστές του φετινού «Survivor» ρίχτηκαν στη μάχη για να εξασφαλίσουν αλεύρι και 15 λίτρα νερό για τη διαμονή τους στην καλύβα και οι τηλεθεατές φοβήθηκαν ότι θα μείνουν οι λεβέντες και οι αμαζόνες στον… τόπο! «Toυς βλέπεις, ρε Λιανέ, για δυσκολότερες πίστες; Αλλαξε σχέδια, αυτοί θα σου μείνουν εκεί…», «Νύσταξα», «Χάλια διαλογή παικτών! Ψάξανε πολύ για να τους βρούνε;», «Λείπεις, μάνατζερ Ράγκμπι», «Τις καλύβες να προσέχετε γιατί θα τις δώσει η Μαριπόζα σε κανένα giveaway» ήταν μερικά από τα βιτριολικά σχόλια των χρηστών!

Το reality επιβίωσης στην πρεμιέρα του την Κυριακή το βράδυ έφτασε στο σύνολο της τηλεθέασης το 34%, όμως δεν είναι για πανηγυρισμούς, μια και εν μέσω εορταστικής περιόδου δεν υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός! Τα σκούρα θα έρθουν με τη νέα χρονιά, όταν επιστρέψει το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα «Άγριες μέλισσες», αλλά και το «MasterChef», και εκεί θα δούμε πού θα καθίσει η μπίλια της τηλεθέασης, αφού οι περισσότεροι Διάσημοι έχουν πάει εκεί για χαβαλέ και τραγούδι, όπως ο Τριαντάφυλλος!

Ατάκες

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτός που ξεχώρισε με το «καλησπέρα» ήταν ο Γιώργος Λιανός, με αρκετούς να λένε πως στη θέση του παρουσιαστή θα τα πάει καλύτερα από τον προκάτοχό του, τον Σάκη Τανιμανίδη! Οι εύστοχες ατάκες του Λιανού, όπως «Η Αγγέλα… στο παρά πέντε πήρε το παιχνίδι», «Η Ελευθερία Ελευθερίου τα δίνει όλα στο ρεφρέν», «Η φουρνάρισσα έχει τετρακέφαλο, φουρνίζει πολλά καρβέλια», έκαναν κλικ στους τηλεθεατές, κάτι που φάνηκε και στο twitter!

«Ο μόνος Διάσημος εκεί μέσα είναι ο Λιανός», «Πολύ καλός ο Λιανός. Εύστοχα σχόλια και επιτέλους δεν μας πιάνει πονοκέφαλος με τα γκαρίσματα του Τανιμανίδη», «Επιτέλους, δεν φάγαμε ξανά στη μάπα τον Τανιμανίδη, ο Λιανός εξαιρετικός» ήταν ορισμένα από τα τιτιβίσματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This