Κατέρρευσε ο Αντώνης Κανάκης: Αγόρασα το αυτοκίνητο του Κυριάκου Μητσοτάκη και… (video)

Είδε το Χάρο με τα μάτια του, με τουρκικό τριαξονικό να έρχεται κατά πάνω του!

Must Read

Μία ιστορία που παραπέμπει σε σενάριο ταινίας τρόμου είχε αποκαλύψει ο Αντώνης Κανάκης στο παρελθόν, μόνο που είναι πέρα για πέρα αληθινή.
»Αγόρασα το αυτοκίνητο του Κυριάκου Μητσοτάκη και κόντεψα να σκοτωθώ»!

»Το πιο σοβαρό ατύχημα που είχα στη ζωή μου, είναι πως είχα αγοράσει εν αγνοία μου –εκ των υστέρων το έμαθα- ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, το οποίο ήταν του Κυριάκου του Μητσοτάκη. Παιδιά έπεσε πάνω μου τριαξονική νταλίκα σας μιλάω σοβαρά!», είπε.

Μια εξομολόγηση που είχε κανει και παλιότερα πριν κάποια χρόνια στην εκπομπή του στους Ράδιο Αρβύλα ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποιος θυμήθηκε οτι είχε αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο απο μάντρα αυτοκινήτων και είχε πάθει πλάκα οταν είδε οτι στην αδεια του αυτοκινήτου οτι προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Κυριακος Μητσοτακης!

Μαλιστα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε ένα τρομερό τροχαίο οπου παράλογο να χάσει τη ζωη του! «Είδα το τουρκικό τριαξονικό να έρχεται με το πλάι κατά πάνω μου!»

https://www.dailymotion.com/video/x7ymw9e

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This