Survivor: Έντονοι τσακωμοί ανάμεσα στις δύο ομάδες με απρεπείς χειρονομίες (video)

Οι κόκκινοι έχουν έρθει στα όρια τους!

Must Read

Οι συνεχόμενες ήττες της κόκκινης ομάδας από τους μπλε φέρνουν εντάσεις στο Survivor.

Στο χθεσινό αγώνισμα οι δύο ομάδες έπρεπε να κοντραριστούν «σώμα με σώμα». Κάποια στιγμή δύο αντίπαλοι ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος από τους κόκκινους και ο Πάνος Καλίδης από τους μπλε. Ο Περικλής Κονδυλάτος όμως άρχισε να διαμαρτύρεται ότι ο Πάνος Καλίδης του έκανε ένα αντικανονικό χτύπημα, με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να βγαίνει εκτός εαυτού από τον πόνο.

«Ε! Με χτύπησε στο κεφάλι! Με χτύπησε στο κεφάλι! Τι κάνεις ρε; Με χτύπησες στο κεφάλι, πονάω! Τι κάνεις; Τι είναι αυτά ρε;»

«Βλέποντας το Var ο Πάνος έχει χτυπήσει αντικανονικά τον Περικλή» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

«Τι α ρε; Όλο α και α ρε; Σήκω πάνω ρε!» φώναξε ο Πάνος Καλλίδης στον αντίπαλο του.

Για ακόμη μία φορά η μπλε ομάδα κέρδισε το αγώνισμα και τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες αυτόματα άναψαν!

Ο πρώην μαχητής Κώστας Παπαδόπουλος, απευθύνθηκε στους παίκτες της μπλε ομάδας λέγοντας τους ότι δεν έχουν αθλητική παιδεία καθώς έκανα κάποιες ανάρμοστες κινήσεις. 

Συγκεκριμένα ανέφερε στον συμπαίκτη του Περικλή Κονδυλάτο ότι «όταν έπαιξες με τον James και σου έκανε αποφυγή και έπεσες μες στο νερό, ξέρεις ποια ήταν η αθλητική του παιδεία; Ήταν αυτό το κακό δάχτυλο! Αυτό εμένα όμως με προσβάλλει γιατί ήσουν πάρα πολύ καλός. Και με τα γατάκια ξεκίνησε πρώτος ο Νίκος και θα το δει ο κόσμος. Αυτή είναι η παιδεία; Πλησιάζω να σου δώσω, Νίκο, το χέρι και ο James που έδειξε κ@λ@δ@χτυλο πριν μου λέει “φύγε από δω”! Ευχαριστώ πολύ κύριοι»

Ο James θέλοντας να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του έδωσε τη δική του απάντηση.

«Πρώτα από όλα, για αυτό που λέει με την χειρονομία, ο Περικλής ξέρει ότι τον σέβομαι. Αυτό που γύρισα και έκανα, ήταν ένα νόημα στους συμπαίκτες μου! Δεύτερον, όταν λέμε για αθλητική παιδεία, ο Κώστας όταν έπαιζε με τον Νίκο γύρισε και του είπε “αυτά να τα κάνεις στα πρόβατα σου, τσοπάνη”! Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα κερδίσουν για να νιώσουν όπως όταν κερδίσαμε το Euro 2004 γιατί κάπως έτσι το πανηγυρίζουν».

Τότε ο Νίκος Μπάρτζης, φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε κατά του Κώστα λέγοντας πως «δεν γίνεται να μου λένε για αθλητική παιδεία. Το θέατρο του παραλόγου εδώ πέρα… Μιλάνε για αθλητική παιδεία τα παιδιά αυτά, με ειρωνεύεται και ο Κώστας κουνώντας μου το χέρι που έχει και τρία παιδιά και θέλει να παρουσιάσει αθλητική παιδεία, αλλά το τι παιδεία παίρνω εγώ από τους γονείς μου στο σπίτι μου το βλέπει όλος ο κόσμος».

https://www.youtube.com/watch?v=RKEeS-B_isw&feature=emb_logo

Η κόντρα όμως δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε στο συμβούλιο όπου ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον Κώστα Παπαδόπουλο ότι προσέβαλε το επάγγελμά του, με τον Κώστα να προσπαθεί α του ζητήσει συγνώμη που τον έθιξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This