Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ (video)

Για λόγους παρηγοριάς περιμένουν έξω από τις ΜΕΘ οι ασθενείς

Must Read

Έκπληξη και μεγάλα ερωτήματα προκάλεσε στους τηλεθεατές της ΕΡΤ το ρεπορτάζ για τους διασωληνωμένους με πρόχειρους αναπνευστήρες σε απλές κλίνες.

Η κρατική τηλεόραση τη στιγμή που τα νοσοκομεία της Αττικής εκμπέμπουν SOS με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καταγγέλει ότι δεν υπάρχουν κρεβάτια ΜΕΘ, με αποτέλεσμα ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό να περιμένουν να αδειάσει κάποια θέση. Ο υψηλός αριθμός των διασωληνωμένων προκαλεί τρόμο και αναγκάζει τους λοιμωξιολόγους να «σπρώξουν» την ήδη υπάρχουσα παράταση για το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων, στην ΕΡΤ κάνουν λόγο για… παρηγορητική προχειρότητα.

Για… παρηγοριά

Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης αναφέρει ότι η απάντηση που έλαβε για τους ασθενείς που διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ, σε απλές κλίνες, είναι ότι πρόκειται για λόγους… παρηγοριάς! «Όταν κάποιος μένει πάνω από 24 ώρες σε έναν απλό θάλαμο αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος ασθενής δεν επρόκειτο να διασωληνωθεί λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας του σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρωτόκολλα, αλλά τώρα διασωληνώνεται αν πάσχει από κορωνοϊό για παρηγορητικούς λόγους» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους πριν προλάβουν να βρουν να εισαχθούν σε ΜΕΘ.

https://vimeo.com/529403318

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This