Ο Σεργουλόπουλος μπαίνει (;) στη… Φωλιά των Κου Κου

Φήμες θέλουν τον Σεργουλόπουλο να κάθεται στη θέση του Κρατερού Κατσούλη

Must Read

Στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Φώτης Σεργουλόπουλος από τον Σεπτέμβριο;

Η Κατερίνα Καραβάτου, όπως όλα δείχνουν, έπειτα από έντονο παρασκήνιο, παραμένει στη θέση της οικοδέσποινας της πρωινής εκπομπής του Star, ενώ δίνουν και παίρνουν οι φήμες που θέλουν τον Σεργουλόπουλο να κάθεται στη θέση του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος αποχώρησε, μια και έπρεπε να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση!

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης για λογαριασμό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο τελευταίος απάντησε πως ακόμη δεν γνωρίζει κάτι και δεν έχει προχωρήσει σε καμία συζήτηση… Oμως επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, όλα είναι πιθανά!

Ο Σεργουλόπουλος είχε παρουσιάσει με τη Μαρία Μπακοδήμου το μαγκαζίνο «Σαν στο σπίτι σας» στην πρωινή ζώνη του Mega με επιτυχία και άρα ξέρει από πρωινό, ενώ και με το Star έχει καλή σχέση, μια και το «Φώτης και Μαρία Live» από το 2009 έως το 2016 είχε πάει σφαίρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This