Ολοταχώς προς διαζύγιο οδεύει το Star με την Κατερίνα Καραβάτου

Μια Καραβάτου ναυαγισμένη...

Must Read

«Η φωλιά των Κου Κου» θα μείνει αδειανή. Mηδαμινές είναι οι πιθανότητες να συνεχίσει η Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του Star και το «διαζύγιο» είναι πλέον ορατό, όπως ακούγεται στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς!

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές θα γίνουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη σε πρόσωπα και σε εκπομπές. Οπως λέγεται στους διαδρόμους του Star, μία από αυτές, ύστερα από τέσσερα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην πρωινή ζώνη, αφορά την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία θα μείνει… ορφανή από τη βασική της οικοδέσποινα.

Τα προβλήματα στην εκπομπή φάνηκαν ουσιαστικά με το «αντίο» του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή, μια αποχώρηση που συνoδεύτηκε με πολύ παρασκήνιο και δεν αφορούσε μόνο την απόφαση του ηθοποιού να πάρει μέρος στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», που ξεκινά γυρίσματα τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες βασικών στελεχών του Star να κρατήσουν την Κατερίνα Καραβάτου και να την ενισχύσουν με κάποιον συμπαρουσιαστή, όπως ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έπεσαν στο κενό. Ο Σεργουλόπουλος μπορεί να της ταίριαζε «γάντι», αλλά κάποιοι αγνόησαν το γεγονός ότι ο παρουσιαστής δύσκολα θα ξανάκανε πρωινό.

Φήμες θέλουν ότι έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Πέτρου Πολυχρονίδη ως συμπαρουσιαστή, αλλά αυτό δεν ισχύει με τίποτα, καθώς το κανάλι δεν θα έθετε σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τα πολύ επιτυχημένα νούμερα τηλεθέασης του «Τροχού της Τύχης».

Η σεζόν για τους «Κου Κου» ολοκληρώνεται στις 9 Ιουλίου και, όπως φαίνεται, το κανάλι δεν βρίσκεται στη φάση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου. Για αυτό και αναζητά δύο νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να καλημερίζουν το τηλεοπτικό κοινό, και πολλοί λένε ότι σύντομα θα ξεκινήσει συζητήσεις μέσα και έξω από το κανάλι με διάφορους παρουσιαστές αλλά και δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This