Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «εισβάλλει» στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» 

Θα υποδυθεί έναν άντρα με σκοτεινό παρελθόν, ενώ σύζυγός του θα είναι η Βαλέρια Κουρούπη!

Must Read

Η σειρά της ΕΡΤ (που έχει μπει πολύ δυναμικά στη μυθοπλασία) «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» παρά τις… αναταράξεις, ύστερα από τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη (αφού ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών), ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο της κύκλο.

Λόγω της μεγάλης τηλεθέρασης βέβαια πήρε και το πράσινο φως, όπως γράψαμε και παλαιότερα, για τη νέα σεζόν, με τον δεύτερο κύκλο να έχει ακόμη έναν πρωταγωνιστή που θα ταράξει το χωριό και τους κατοίκους του!

Και δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει και παρέα! Σύμφωνα με το Znews.gr, ο νέος πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα είναι ο ηθοποιός και παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος. Αυτό λοιπόν και αν είναι έκπληξη, αφού είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τον παρουσιαστή σε τηλεοπτική σειρά, παρόλο που είναι ηθοποιός κι έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Αποκάλυψη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος λοιπόν θα υποδυθεί έναν άντρα, που έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν, το οποίο όμως θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Οταν όμως βγει στην επιφάνεια, θα επηρεάσει όλους τους κατοίκους του χωριού. Τη γυναίκα του θα υποδυθεί η Βαλέρια Κουρούπη, την οποία οι τηλεθεατές απόλαυσαν μέσα από την κωμική σειρά του ANT1 «Παρουσιάστε».

Βαλέρια Κουρούπη

Τα γυρίσματα της κωμικής σειρά για τη νέα σεζόν θα αρχίσουν τον Αύγουστο και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανυπομονεί να μπει στο σετ για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στην υποκριτική!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This