Σάλος με το Big Brother: O κόσμος απαιτεί να ανοίξει το live streaming

Δίκασαν οι χρήστες του Τwitter: «Φοβάστε μην και ανακαλύψουμε τις τρομερές προσωπικότητες που μπήκανε στο σπίτι;»

Must Read

Σάλος είχε δημιουργηθεί με το περσινό Big Brother και συγκεκριμένα με τις δηλώσεις ενός παίκτη που είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί ο ΣΚΑΪ σωρεία αρνητικών σχολίων και να διακοπεί η ζωντανή μετάδοση του reality εγκλεισμού.

Για να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά, το κανάλι του Φαλήρου προτίμησε να μην υπάρξει ούτε φέτος live streaming, γεγονός το οποίο δυσαρέστησε ορισμένους από τους τηλεθεατές.

Tις διαμαρτυρίες ξεκίνησε μέσα από το Twitter το τηλεοπτικό κοινό, όπου ζήτησε να ανοίξει και πάλι το live streaming προκειμένου να μπορέσουν να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη για τους 14 παίκτες πού βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», χωρίς να υπάρχει μοντάζ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This