Κυνηγώντας «διάσημους» για το Survivor

Must Read

Ποιος διάσημος θα πάρει το εισιτήριο για τον Αγιο Δομίνικο; Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το «Survivor» στον Σκάι, αφού η πρεμιέρα του reality επιβίωσης πρόκειται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η σύνθεση της ομάδας των διασήμων, καθώς η παραγωγή έχει εισπράξει αρκετά «όχι» τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να συνεχίζει το σαφάρι αναζήτησης προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση από την εταιρία παραγωγής αλλά δεν θα βρεθούν τελικά στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είχε συζητηθεί έντονα την περσινή σεζόν για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η γνωστή χορογράφος Chali Jennings, ο τραγουδιστής Άρης Μακρής και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού. Ακόμη, πρόταση έχουν δεχτεί τόσο η Ελενα Κώνστα όσο και ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, χωρίς να έχουν δώσει ακόμη οριστική απάντηση.

Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί τελικά η ομάδα των Διασήμων και αν θα υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Η παραγωγή φαίνεται ότι έχει προσεγγίσει επίσης τους Δημήτρη Βλάχο, Ιωάννη Μελισσανίδη και Κάλια Ελευθερίου. Ακόμα, όπως αναφέρθηκε, «παίζει» και το όνομα της Κατερίνας Λιόλιου αλλά με ερωτηματικό, καθώς δεν είναι γνωστό αν η δισκογραφική εταιρία της θα της επέτρεπε να συμμετάσχει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This