Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εκθέτει βάναυσα τον Νίκο Ανδρουλάκη!

Τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε;

Must Read

Ως «υποχείριο» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη παρουσίασε ουσιαστικά ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς μετά την αποκάλυψη που έκανε στο στούντιο του ΣΚΑΪ, άλλη ερμηνεία είναι δύσκολο να δοθεί.

Μιλώντας για  την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων για τις ντροπιαστικές και ανιστόρητες αναφορές της, σχολιάστηκαν οι πολιτικές αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το οποίο έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους και πιο απομακρυσμένη στάση σε σχέση με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τι θα πει αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που θα δώσει στο κανάλι του Φαλήρου! Μια συνέντευξη που δεν είχε ανακοινωθεί από κανέναν και που σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λάμψια «θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους», με τον κ.Ανδρουλάκη να «επαινεί» την ομιλία του Πρωθυπουργού! Τόση σιγουριά!

«Το ΚΙΝΑΛ πέρα από αυτή τη διαρροή που είπαν κάποια πράγματα … Αύριο πληροφορούμαι ότι ο κύριος Ανδρουλάκης θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Θα βγει εδώ στον ΣΚΑΪ εξ όσων γνωρίζω και θα κάνει δηλώσεις και οι πληροφορίες μου λένε ότι θα επαινέσει την ομιλία του κ.Μητσοτάκη και την εν γένει στάση. Δεν πρόκειται να σταθεί σε αυτή τη μεμψιμοιρία και τη μικρότητα που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος!

Έχει μήπως κληρονομικό χάρισμα και ξέρει από σήμερα τι θα πει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This