Οι Αφοί Σεβαστοί σε νέες περιπέτειες

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο all star καστ της σειράς «Το νησί» και πρωταγωνιστής στη «Μάγισσα» ο Γιώργος Γάλλος

Must Read

Αν κάτι κατάφεραν οι «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, έναν μήνα πριν από το οριστικό φινάλε τους, είναι να δημιουργήσουν πρωταγωνιστές-σταρ στη μικρή οθόνη.

Αναμφισβήτητα οι αδερφοί Σεβαστοί, ο Δούκας και ο… μακαρίτης Μιλτιάδης, δηλαδή ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιώργος Γάλλος, έχουν πλέον χιλιάδες θαυμάστριες και θαυμαστές, και το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί να τους δει και σε άλλα σίριαλ.

Κανάλια, παραγωγοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες θέλουν πώς και πώς τον σκληρό Δούκα πρωταγωνιστή σε σειρές αξιώσεων και το αντίστοιχο επιθυμούν και για τον καλόκαρδο Μιλτιάδη, που μας άφησε τηλεοπτικούς χρόνους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεωνίδας Κακούρης θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς της ΕΡΤ, που βασίζεται στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ «Μια νύχτα τον Αύγουστο», ενώ ο Γιώργος Γάλλος θα συνεργαστεί ξανά με το συγγραφικό δίδυμο Μελίνας ΤσαμπάνηΠέτρου Καλκόβαλη ως πρωταγωνιστής της νέας σειράς τους «Μάγισσα». Πρόκειται για σειρά εποχής, τοποθετημένη στο 1818, με αστυνομικό περιεχόμενο, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2023.

Όσο για τον Κακούρη; Ο ηθοποιός με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή θα είναι η δυνατή προσθήκη-έκπληξη στη σειρά που ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια της υπόθεσης της παραγωγής «Το νησί» στη δημόσια τηλεόραση. Ο Κακούρης έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή της σειράς και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να πει το «ναι» και να ενταχθεί στο all-star καστ με τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Τάσο Νούσια.

Η υπόθεση της σειράς θα μας πάει στις 25 Αυγούστου του 1957, με το νησί των λεπρών, τη Σπιναλόγκα, να κλείνει και να ακολουθεί ένα γλέντι στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι από το νησί! Οι υγιείς ντόπιοι συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια. Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δύο πυροβολισμοί. Η Αννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεμένο για πάντα με την τραγωδία. Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Αννας, ο Αντρέας, και ο εραστής της ο Μανόλης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This