Οι «Άγριες μέλισσες» κάνουν… επιδρομή στη νέα σειρά «Μαύρο ρόδο»

Must Read

Μοναχές, ιερείς και στο βάθος ο έρωτας! Το «Μαύρο ρόδο» έρχεται με… άρωμα από «Αγριες μέλισσες» αλλά και «Σασμό» τη νέα τηλεοπτική σεζόν και είναι βασισμένο στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη!

Τα πρώτα ονόματα του καστ έχουν κυκλοφορήσει και είναι μοναδικά! Αφού αποχαιρέτησαν τις «Αγριες μέλισσες», θα ενσαρκώσουν νέους ρόλους στο «Μαύρο ρόδο» οι Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου (ηγουμένη), Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση και Μαρία Καλλιμάνη.

Αντίστοιχα, μια αγαπημένη μας ηρωίδα αφήνει τη σειρά «Σασμός» για να πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά. Η Κλαίρη, η τυφλή φιλενάδα του Μανώλη, αποχαιρετά τον «Σασμό» για να βρεθεί στο «Μαύρο ρόδο»! Η καλή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα θα μας συγκινήσει ξανά στον νέο ρόλο της, όπως λένε οι φήμες, μια και θα αποχωριστεί το τηλεοπτικό της αγόρι, που πετά για Αμερική…

Η σειρά προορίζεται για την prime time ζώνη μεγάλου ιδιωτικού καναλιού, αν και τη διεκδίκησε η ΕΡΤ. Το σενάριο θα αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στην Παναγία, με αποτέλεσμα όταν το κορίτσι έγινε καλά να το προτρέψουν να ακολουθήσει τη μοναστηριακή ζωή. Υστερα από έναν μεγάλο σεισμό το μοναστήρι εμφανίζει ρωγμές και τεράστιες ζημιές. Η ηγουμένη ζητεί από την αδελφή Ελισάβετ, που είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια, να πάει για λίγο στο χωριό της, που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα, μέχρις ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εκεί η αδελφή Ελισάβετ θα παρευρεθεί στο πάρτι που θα οργανώσει η θετή αδελφή της και θα γνωρίσει τον νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά. Εκείνος, απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι. Ο έρωτας αυτός θα βάλει τη μοναχή σε δίλημμα: να ακολουθήσει την καρδιά της και να αφεθεί στον έρωτα ή να παραμείνει στην επιλογή της μοναστικής ζωής;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This