Καλώς τα… κορίτσια στο νέο, άγριο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Μπαφίτη και Βαγκάνσια οι πρώτες «σειρήνες» του «Love Island»

Must Read

Ιδού δύο από τις «σειρήνες» που φημολογείται ότι θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη για να πάρουν μέρος στο νέο, άγριο ερωτικό reality του ΣΚΑΪ, που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το «Love Island».

Μπορεί οι καλλονές Μαριάννα Μπαφίτη και Κατερίνα Βαγκάνσια να μην έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από την παραγωγή, ωστόσο οι φήμες που τις θέλουν να αναλαμβάνουν αμφότερες χρέη… πειρασμών στην πολυτελή παραθαλάσσια βίλα που θα φιλοξενήσει τους παίκτες του «Νησιού της Αγάπης» έχουν γίνει από χθες πιο έντονες από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο πληρούν τις προϋποθέσεις για να… παίξουν μπάλα στο τηλεοπτικό γήπεδο του έρωτα, αφού διαθέτουν ωραία πρόσωπα και καλλίγραμμα κορμιά. Ας τις γνωρίσουμε, όμως, λίγο καλύτερα…

Η Μαριάννα Μπαφίτη έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε hot βίντεο του Mykonos Live TV με τις εμφανίσεις της στις κοσμικές παραλίες του νησιού.

Εργάζεται σε Αθήνα και Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις, ενώ παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και το Instagram, στο οποίο διαθέτει (με δόξα και τιμή!) 152.000 followers.

Η Μαριάννα έχει ύψος 1,64 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από όπου κατάγεται η μητέρα της, ενώ έχει ρίζες και στην Πάρο από την πλευρά του πατέρα της. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αθήνα.

H Κατερίνα Βαγκάνσια, από την άλλη μεριά, κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και εκείνον της Σταρ Πελοπόννησος το 2020.

Το μοντέλο, που έχει πάνω από 20.000 followers στο Instagram, δοκίμασε επίσης την τύχη του στο «GNTM 3», διατηρεί τη δική του σειρά εσωρούχων, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο «Style Μe Up» του Open.

https://www.instagram.com/p/ChCgTf3MRK7/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CfEXc47sr8F/?hl=el

https://www.instagram.com/p/Cg4Y1Xcs4-i/?hl=el

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This