Προεκλογικές καραμπόλες «εκτοπίζουν» την ψυχαγωγία

Must Read

Μια ανάσα πριν από τις εκλογές και η μικρή οθόνη ανασκουμπώνεται! Οι επικείμενες εθνικές εκλογές βάζουν στον «πάγο» προαναγγελθείσες ψυχαγωγικές εκπομπές και τις αντικαθιστούν με ενημερωτικές, ή αλλάζουν ακόμη και ώρες προβολής!

ΕΡΤ: Μία από τις εκπομπές που θα επηρεαστούν με αφορμή τις εκλογές που βρίσκονται προ των πυλών είναι η μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», που παρουσιάζουν με επιτυχία ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά. Η εκπομπή, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως μπει στον «πάγο», με μια άλλη, πολιτικού περιεχομένου, να παίρνει τη θέση της καθ’ όλη την εκλογική περίοδο, καθώς για τη δημόσια τηλεόραση η ενημέρωση είναι πάνω απ’ όλα.

ΣΚΑΪ: Από την άλλη, στον Σκάι υπάρχουν σενάρια, ή να επεκταθεί το «Σήμερα» σε χρονική διάρκεια ή να μπουν παραπάνω «Αταίριαστοι»… Οσον αφορά το «My Style Rocks», τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ρεπορτάζ πως η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πρόωρα και λόγω εκλογών αλλά και λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Πάντως, στελέχη του Σκάι μας ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο διαγωνισμός μόδας να σταματήσει πρόωρα!

MEGA: Επίσης, από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου το Mega προχωράει σε αλλαγές στις πρωινές του εκπομπές «Κοινωνία ώρα MEGA» και «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Συγκεκριμένα, η ψυχαγωγία δίνει χώρο στην ενημέρωση εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Με το βλέμμα στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα, η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αυξάνει τη διάρκειά της. Ειδικότερα, η «Κοινωνία Ωρα MEGA» από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 05.00 μέχρι τις 09.00 στο Μεγάλο Κανάλι. Αμέσως μετά, στις 09.00, τη σκυτάλη παίρνει η ψυχαγωγική εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους Κώστα Τσουρό, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Αννα Ζηρδέλη θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με την καλύτερη διάθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This