Survivor: Η αποχώρηση της Τζο, τα βέλη του Τάκη προς την «ύπουλη» Μελίνα, oι «ευωδίες» του Μαρτίκα και οι αιχμές της Ελευθερίας

Must Read

Δύσκολη ήταν αυτή η εβδομάδα για τους μαχητές καθώς είχαν χάσει τρεις ασυλίες με αποτέλεσμα να βγάλουν στον τάκο μερικούς από τους συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε επίσης: Survivor all star: Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τους συμπαίκτες του που τον έβαλαν ξανά στον τάκο

Το κοινό όμως «μίλησε» και αποφάσισε πως από το reality επιβίωσης θα αποχωρούσε η Τζο.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές», είπε μόλις άκουσε το αποτέλεσμα η πρώην, πλέον, παίκτρια της μπλε ομάδας.




Πυρ και μανία ο Τάκης Καραγκούνιας με την «ύπουλη» Μελίνα.

Μετά την τρίτη ήττα που είχαν οι μαχητές για την ασυλία, οι μαχητές ψήφισαν ακόμη μία παίκτρια για αποχώρηση και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μελίνα Μεταξά, με την παίκτρια των μπλε να ισχυρίζεται ότι ο Τάκης Κραγκούνιας «μαγείρεψε» τις ψήφους.

Δείτε επίσης: Survivor: Το Twitter «επιτίθεται» στην Μαριαλένα επειδή ψήφισε την Μελίνα για αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Τάκης μαζί με τον Γιώργο Πηλίδη προσπάθησαν να εξηγήσουν στην συμπαίκτριά τους τον λόγο που βρέθηκε στον τάκο, λέγοντάς της ότι έχει άσχημη συμπεριφορά.

«Προσπαθούσα να της πω τη έχει κάνει και εκείνη με διέκοπτε συνέχεια με ειρωνικό ύφος, μιλώντας μεν ήρεμα αλλά πατώντας πάνω στη φωνή μου, ώστε να με κάνει εμένα να υψώνω λίγο τη φωνή μου ώστε να μπορέσω να της πω αυτά που θέλω. Αυτό για μένα, αν δεν είναι τοξικό και ύπουλο από έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι έχω έντονη φωνή και τον τρόπο που μιλάω, τι άλλο είναι;

«Όταν πάω να μιλήσω τώρα θα πετάγεσαι σαν να μην πω; Ρε, θα με αφήσεις να μιλήσω; Σε σέβομαι πάρα πολύ, εσύ δεν σέβεσαι! Κάνε μας την χάρη! Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου γιατί ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις και να με διακόπτεις γιατί ξέρεις ότι δεν το ανέχομαι. Έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη και υποχθόνια! Αυτό κάνεις και τώρα! Μου φέρεσαι υποχθόνια και είσαι ύπουλη με αυτό που κάνεις. Κοριτσάκι μου, είσαι ύπουλη», είπε μεταξύ άλλων ο μισθοφόρος της μπλε ομάδας και πρόσθεσε: «Με βρίζεις κιόλας, ωραία. Άρα σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει. Είμαι ύπουλη και υποχθόνια. Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου! Πήγαινε λίγο πιο κει σε παρακαλώ».




Το έπαθλο επικοινωνίας που συγκίνησε τους παίκτες

Ύστερα από τρεις ήττες η μπλε ομάδα φαίνεται πως πήρε τα πάνω της, αφού, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, γεγονός το οποίο τους ενθάρρυνε πολλοί.

Οι μαχητές είδαν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει τα αγαπημένα τους πρόσωπα και μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να δείξουν και την πιο ευαίσθητη πλευρά τους.

Ανάμεσά τους ήταν και η Μελίνα Μεταξά η οποία ούσα συγκινημένη δήλωσε στην κάμερα του Survivor all star  πως: «Κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη! Έκλαψα, ένα δάκρυ κύλησε και λύγισα και εγώ όπως και τώρα γιατί τους αγαπώ πάρα πολύ. Η οικογένεια μας είναι τα άτομα που από εκείνα παίρνουμε δύναμη οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε αυτό το έπαθλο και ξέρω ότι όλοι είναι καλά εκεί έξω».

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα! Δεν κλαίω τώρα από στεναχώρια αλλά κλαίω γιατί χαίρομαι πολύ που είχα έναν τέτοιο πατέρα και δεν θέλω να στεναχωριούνται τώρα οι δικοί μου και να νομίζουν ότι στεναχωριέμαι ή λυγίζω για αυτό», κατέληξε.




Ο Νικόλας Αγόρου από την μεριά του μίλησε για τον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως:  «Δεν λυγίζω γιατί ο μπαμπάς μου μού δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που είναι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάνω από όλα, με τη χάρη του Θεού και της Παναγίας, όσοι τον είχαν γνωρίσει έστω και για πέντε λεπτά καταλάβαιναν τι άνθρωπος είναι και εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο».




Οι «ευωδίες» του Σπύρου Μαρτίκα

Από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού δεν έλειψαν και οι στιγμές άπειρου κάλλους. Οι παίκτες των διάσημων τα «έβαλαν» με τον Σπύρο Μαρτίκα και ο λόγος δεν ήταν η συμπεριφορά του ή τα στρατηγικά του παιχνίδια αλλά επειδή αερίζεται συνέχεια.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν δίστασαν να τον αφήσουν μόνο κι έρημο στον πάγκο καθώς δεν άντεχαν την μυρωδιά του κλούβιου αυγού.

«Δακτυλοδεικτούμενος μέσα σε ένα συμβούλιο απομονωμένος μόνος μου στο κέντρο εξαφανισμένοι οι πάντες γύρω μου και εγώ να μην ξέρω πού να κρυφτώ, τι να κάνω», είπε χαριτολογώντας ο φαρμακοποιός με την Αφροδίτη Σκαφίδα να παραδέχεται ότι: «Του έχω πει να μην τρώει πολλή καρύδα γιατί του δημιουργεί προβλήματα. Αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί, στο συμβούλιο ήταν σαν θάλαμος αερίων»




Οι αιχμές της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει πάρει τα πάνω της καθώς φέρνει αρκετές νίκες στην ομάδα της. Η τραγουδίστρια της κόκκινης ομάδας ούσα ενοχλημένη από τα σχόλια των συμπαικτών της, έβαλε ως στόχο να τους αποδείξει ότι είναι καλή στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου ότι, αν παραμείνω στο παιχνίδι, θα αφοσιωθώ κυρίως στον σκοπό για τον οποίο είμαι εδώ πέρα. Δεν κάνω παρέα ούτε με τους μεν ούτε με τους δεν. Δεν αράζω σε κανενός την παρέα γιατί οι μεν σχολιάζουν τους δεν και οι δεν σχολιάζουν τους μεν. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε μια τέτοια διαδικασία, προφανώς και δεν μπορώ να κάτσω με τον Μπάρτζη και με τον Σπύρο για ευνόητους λόγους αλλά ούτε και με την παρέα που είναι ο Μάριος για επίσης ευνόητους λόγους», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από MVP ριάλιτι παίκτρια κατέληξα σε MVP αγωνιστικά! Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με το σχόλιο το οποίο άκουσα, πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εδώ πέρα εκτός από ριάλιτι. Ήταν κακό, πάρα πολύ κακό και ο λόγος που βρίσκομαι στο Survivor All Star είναι για να αγωνιστώ».

«Δεν νομίζω ότι χαίρονται ιδιαίτερα που φέρνω πόντους, παρόλο που έχω πάει τα παιχνίδι στο 9-9 και στα flag race, γιατί δεν θα έχουν ποιον να ψηφίσουν μετά», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This