Μαύρο Ρόδο – Λουκία Παπαδάκη: «Σε απλά ελληνικά η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό»

Must Read

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη βρέθηκε χθες η Λουκία Παπαδάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά «Μαύρο Ρόδο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Έλεος» προσπάθησαν να της αποσπάσουν πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις της σειράς, αλλά η ηθοποιός κράτησε σιγήν ιχθύος. Το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι η 22χρονη Ελισάβετ, η οποία είναι καλόγρια, θα ενδώσει στο πάθος του Πέτρου.

«Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο κόσμος που μας ακούει ότι είναι απαραίτητο να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Πρέπει να σε ενθουσιάζει και να χαίρεσαι κάθε μέρα που πας. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που πηγαίνω στο γύρισμα. Σε απλά ελληνικά (σ.σ. η καλόγρια) θα τσακίσει το τεκνό», ανέφερε η ηθοποιός.

«Το πάει προς το τσάκισμα κάποια στιγμή. Πόσα χρόνια πια; Ρασάτο θα είναι καλύτερο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά, θα είναι εξαιτίας της εκπομπής» συμπλήρωσε με γέλια η Λουκία Παπαδάκη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This