Στο στόχαστρο του ΑΝΤ1 η Ζήνα Κουτσελίνη

Must Read

Τι μεταγραφικό παιχνίδι γίνεται φέτος στα κανάλια; Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο ΑΝΤ1 βολιδοσκοπεί τη Ζήνα Κουτσελίνη για την απογευματινή του ζώνη! Μπορεί η πρόταση του ΑΝΤ1 στην Ελένη Τσολάκη να μην προχώρησε και η παρουσιάστρια να έμεινε στο Open, αλλά φαίνεται πως έχει μπει στο «στόχαστρο» του καναλιού ένα άλλο δυνατό brand name, που ανήκει στον ανταγωνισμό, έχει την αποδοχή του κοινού και οι εκπομπές του συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζήνα Κουτσελίνη έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου ώστε να μετακομίσει εκεί. Οι συζητήσεις αφορούν την παρουσίαση καθημερινής κοινωνικής εκπομπής στην απογευματινή ζώνη, όπως αυτή που κάνει τα τελευταία χρόνια στο Star το πρωί, αλλά και ένα εβδομαδιαίο talk show με συνεντεύξεις στη late night ζώνη.

Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια δύο φορές έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 στην παρουσιάστρια για να συνεργαστούν. Η πρώτη ήταν το 2018, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον σταθμό, όταν της προτάθηκαν μεταφορά της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα», αλλά και θέση στελέχους, ενώ η δεύτερη ήταν μόλις πέρυσι, με το ίδιο αντικείμενο. Τότε ήταν πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι», αλλά εν τέλει αποφάσισε να μείνει στο Star, αφού το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ικανοποίησε τις οικονομικές απολαβές τις δικές της και των συνεργατών της.

Κακά τα ψέματα, για τη Ζήνα Κουτσελίνη το Star είναι το τηλεοπτικό της σπίτι από το φθινόπωρο του 2015 και δύσκολα θα το αποχωριστεί, εκτός και αν ο ΑΝΤ1 βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει πάντα μονοετή συμβόλαια και οι συζητήσεις για την ανανέωση ή μη με το Star ξεκινούν με τα στελέχη του σταθμού αμέσως μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This