Eurovision 2023: Αυτός ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που δίνει η Ελλάδα

H ελληνική αποστολή και ο Victor Vernicos αναχωρούν στις 30 Απριλίου για το Λίβερπουλ

Must Read

Η Eurovision 2023 θα γίνει φέτος στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Victor Vernicos με το κομμάτι «What They Say».

O 16χρονος Victor Vernicos και η ελληνική αποστολή αναχωρούν στις 30 Απριλίου για το Λίβερπουλ, ενώ στις 11 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η συμμετοχή της χώρας μας στον ημιτελικό της διοργάνωσης ώστε να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου.

Σήμερα το πρωί δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του προσώπου που θα ανακοινώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας για τα τραγούδια των υπόλοιπων χωρών που θα ψηφίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star» θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου είχαν επιμεληθεί τον σχολιασμό διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης.

O άνθρωπος που θα δώσει φέτος το 12άρι της Ελλάδας θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This