Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, οι τσακωμοί του Τάκη και η παραγωγή που «ξεμπρόστιασε» τον Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας «διδάσκει Survivor»...

Must Read

Η ένωση για τις δύο ομάδες του Survivor all star έφτασε, ωστόσο ένας παίκτης από τους πέντε που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Όπως είχαμε αποκαλύψει ο παίκτης που πήρε τον δρόμο της επιστροφής ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Από το μεσημέρι το σκέφτομαι και νιώθω μια ανακούφιση από την μία. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ εδώ μέσα και με κάποιους ανθρώπους, συμπεριφορές και κωλοτούμπες εν ολίγοις και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου στους φίλους μου και την ζωή μου, που είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που ζω εδώ μέσα. Ήμουν ο εαυτός μου, όπως και πριν από 4 χρόνια. Δεν άλλαξα τίποτα για να μην βγαίνω υποψήφιος, ούτε για συμφέροντα, λυκοφιλίες και να πλαγιάσω παίκτες καλύτερους ή πιο δημοφιλείς» είπε μεταξύ άλλων κατά την αποχώρησή του.




Οι εκπλήξεις του πάρτι ένωσης

Η στιγμή που περίμεναν τόσο καιρό οι παίκτες έφτασε…

Μετά από πολύ καιρό οι δύο ομάδες θα ενωθούν και θα το γιορτάσουν με το καθιερωμένο πάρτι το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Μία από αυτές είναι και ο καλλιτέχνης ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να διασκεδάσει του Survivors και αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Ρόκκο.




Όπως είναι γνωστό, μετά το πάρτι ένωσης μία από τις δύο ομάδες καλείται να αφήσει την παραλία της για να πάει στην παραλία της αντίπαλης ομάδας. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως η ομάδα που θα πρέπει να αφήσει την παραλία της, είναι η μπλε, με την μόνη διαφορά ότι αυτήν την φορά δεν θα έχει η κάθε ομάδα την δική της καλύβα, αλλά θα μένουν και οι 17 παίκτες κάτω από την ίδια στέγη.




Η παρατήρηση του Βασάλου στον Τάκη δεν είναι καλή κατάληξη…

Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια φαίνεται πως προβληματίζει τους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα πολλές φορές να οδηγείται σε καυγά.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε ο Τάκης για την Εύη Σαλταφερίδου, Συγκεκριμένα ο Τάκης φάνηκε να διαφώνησε να παίξει στο σετ η Έφη και την θέση της ήθελε να πάρει η Μαριαλένα.

Ο σχολιασμός αυτός δεν άρεσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δεν δίστασε να του κάνει παρατήρηση

Κωνσταντίνος: Όταν λέμε θα παίξει η Εύη και εσύ βγαίνεις μπροστά και της λες: “Όχι, θα παίξει η Μαριαλένα”. Με ποια ψυχολογία θα πάει να παίξει; Και αντίθετη γνώμη να έχεις με αυτό.

Τάκης: Από εμένα έχασε η Εύη μου λες;

Κωνσταντίνος: Δεν είπα αυτό, αλλά δεν είναι σωστό να το κάνουμε σε έναν παίκτη. Έλα ρε Τάκη…

Τάκης: Ρε το πρόβλημα που έχασε η Εύη έγινα εγώ τώρα;

Κωνσταντίνος: Αυτό κατάλαβες απ’ αυτό που σου λέω; Είσαι τρελός;

Τάκης: Εγώ ήθελα να παίξει η Μαριαλένα, δικαίωμά μου δεν είναι; Το βούλωσα, μετά έκανα κάτι;

Τα πνεύματα προσπάθησε να κατευνάσει ο Σάκης Κατσούλης χωρίς όμως αποτέλεσμα… κι έτσι η κουβέντα συνεχίστηκε ως εξής:

Κωνσταντίνος: Μίλα μόνος σου

Τάκης: Θα μιλήσω μόνος μου, μη μιλάς…




Ηλίας και Τάκης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Μία  παρεξήγηση ανάμεσα στον Τάκη και στον Αγόρου στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσα στον πρώτο και τον Ηλία Μπόγδανο.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Τάκη με το Νίκο Μπάρτζη, ο Αγόρου φώναζε «τελείωσέ το» και ο Τάκης άκουσε «τελείωσε τον γέρο». Ο Μισθοφόρος πάνω στα νεύρα του κατευθύνεται προς τον Αγόρου και σπρώχνει τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του λέγοντάς του: «Μη με ξανακουμπήσεις, μόνο αυτό σου λέω… Τι λες ρε άντρα; Σοβαρά; Δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα; Τι κάνεις;».

Ευτυχώς όμως το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση και οι παίκτες επέστρεψαν στον πάγκο τους.




Ο Σπύρος Μαρτίκα «διδάσκει Survivor»

Μετά τον αγώνα Ελλάδας Τουρκίας ο Σπύρος Μαρτίκας κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Survivor για να κάνει τον δικό του σχολιασμό σχετικά με όσα συνέβησαν.

«Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Στην συνέχεια όμως δεν γνώριζε ότι η κάμερα συνέχισε να τον καταγράφει κι είπε με διαφορετικό στυλ. «Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μαλ…α! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue»

Φάνηκε ότι ακολουθεί στρατηγική…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This