Ελένη Χατζίδου για τις φήμες που θέλουν την Μαρία Κορινθίου να παρουσιάζει την εκπομπή της: «Πάνω από το πτώμα μου»

«Ακούγεται πως η ίδια η Μαρία η Κορινθίου διαδίδει αυτές τις φήμες»

Must Read

Το καλοκαιράκι έρχεται και τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν ξεκινήσει να κάνουν κρούση σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, προκειμένου να ενταχθούν σε κάποια από τα project τους.

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται πολύ έντονα ότι το πρωινό του Star θα αναλάβει η Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

Το Star ωστόσο διέψευσε αυτές τις φήμες.

«Εντυπωσιάστηκα ακούγοντας ότι έχουν δεχθεί πρόταση για το πρωινό του Star. Υπάρχει κατηγορηματική διάψευση από το Star και μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που το κανάλι δίνει αυτή τη διάψευση. Υπάρχει ακόμα ένα έτος με οψιόν ανανέωσης για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, το οποίο έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει. Είναι στις προθέσεις να βρουν χρυσή τομή για το πώς θα γίνει καλύτερη η εκπομπή. Δεν τίθεται θέμα και δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει το δίδυμο Κορινθίου – Αϊβάζη και ξέρει τον λόγο το Star», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Καλύτερα δε γίνεται».




Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το πρωινό του Star μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό «ΕΓΩ» και δήλωσε πως δεν ανακοινώνει τις προτάσεις που έχει δεχθεί, αν δεν πέσουν πρώτα οι τελικές υπογραφές.

Με αφορμή τις δηλώσεις της η Ελένη Χατζίδου σχολίασε με χιούμορ: «Πάνω από το πτώμα μου Μαρία Κορινθίου» και συνέχισε παρακάτω: «Εγώ το κανάλι μου πιστεύω και την διάψευση που έχει κάνει, αλλά το ακούω αυτό από τον κύκλο της (σ.σ. αν κυκλοφορεί)».

«Εγώ ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά. Είναι και κρίμα. Άσε με τώρα, δεν μπορώ» σχολίασε από την μεριά του ο Ετεοκλής Παύλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως η ίδια η Μαρία η Κορινθίου διαδίδει αυτές τις φήμες.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This