Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου βλέπουν τις δηλώσεις και κάνουν όλοι μούτες, παθαίνουν ταραχές»

«Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τους έχω κατατάξει εκεί που πρέπει...»

Must Read

Η σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα δεν είναι και οι καλύτερες, αφού το ζευγάρι του έκλεψε μέσα από τα χέρια, την παρουσίαση του «Big Brother».

Δείτε επίσης: Έξαλλος Γιώργος Τσαλίκης με τον ΣΚΑΪ: «Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία! Με κοροϊδέψανε» (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε πως θα είναι παρουσιαστής του «Big Brother» και ενώ είχε υπογράψει το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι έβαλε τελευταία στιγμή για παρουσιαστές του reality εγκλεισμού τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη σύζυγό του.

Στο μεταξύ είχε ξεσπάσει κόντρα και μεταξύ του τραγουδιστή με το ζευγάρι δημοσιογράφων, οι οποίοι πολύ συχνά σε δηλώσεις τους πετούσαν σπόντες ο ένας τον άλλον.

Τα χρόνια πέρασαν και τα πνεύματα κατευνάστηκαν, ωστόσο παραμένει μία πικρία.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στην εν λόγω κόντρα και μεταξύ άλλων τόνισε πως για εκείνον έχει τελειώσει αυτό το θέμα.

«Γιατί δεν το λύνεις αυτό να τελειώνεις;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε: «Τι να λύσω; Έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κάτι που με βαραίνει».

«Του ‘χεις κάνει μνημόσυνο κι έχεις φύγει παρακάτω;», συνέχισε ο παρουσιαστής και ο τραγουδιστής είπε: «Θα δω τίτλο στα sites έκανα μνημόσυνο στον Γκουντάρα. Θα το δω τίτλο αυτό και δεν θέλω καθόλου. Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν και ταραχές, δηλαδή βλέπουν τις δηλώσεις και κάνουν όλοι μούτες. Έχει τελειώσει για μένα το θέμα, έχει τελειώσει».

«Η τηλεόραση με αγαπάει και κάθομαι πολλές φορές και σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που είναι σε πάνελ, κάποιοι είναι σπουδαίοι και από κάποιους δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω την άποψή τους σε μία παρέα. Οπότε το παρακολουθώ και σαν τηλεθεατής και πλέον παρακολουθώ την εκπομπή τους αποστασιοποιημένα. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τους έχω κατατάξει εκεί που πρέπει όλους και πορεύομαι», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα και Κάκκαβα: «Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν εμένα;» (video)

Γιώργος Τσαλίκης: «Πυρ και μανία» ο τραγουδιστής με τις δηλώσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα: «Πραγματικά ντροπή σας» (video)

Ο ΣΚΑΪ ζήτησε από Γκουντάρα και Κάκκαβα να ρίξουν τους τόνους στην κόντρα με τον Τσαλίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This