Στέλιος Χανταμπάκης: «Θα πήγαινα ξανά στο Survivor All Star αν έμπαινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος»

Must Read

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor All Star.

Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε παραδεχτεί πώς ο χαρακτήρας που έβγαλε προς τα έξω, το 2017 όταν συμμετείχε στο πρώτο survivor, προσέλκυσε αρνητικά σχόλια, γεγονός το οποίο τον επηρέασε στη μετέπειτα πορεία του.

Έξι χρόνια μετά όμως κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποκαταστήσει τη φήμη του, φεύγοντας από το reality επιβιώσεις με το κεφάλι ψηλά.

Να θυμίσουμε πώς στο πρώτο Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε κόντρα με τον νικητή Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστός σε όλους ως Ντάνος. Ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει αφήσει πίσω τις οποίες παρεξηγήσεις προέκυψαν τότε και πως δεν έχει κανένα θέμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Θα πήγαινα ξανά στο Survivor All Star αν έμπαινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μακάρι να έμπαινε γιατί θα πήγαινε θεωρώ ακόμα καλύτερα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Όπου έχουμε βρεθεί, του έχω μιλήσει. Και εκείνος το ίδιο. Θες κάτι άλλο;» είπε απευθυνόμενος στην Αφροδίτη Γραμμέλη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This