Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παίρνει τις… κουτάλες της και φεύγει από τον ΑΝΤ1

Must Read

Στο Οpen ή στον Σκάι θα δούμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Ιδωμεν. Πάντως, σίγουρα εκτός ΑΝΤ1.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ήταν αυτό της διάσημης σεφ και του καναλιού του Αμαρουσίου. Στο φινάλε του φετινού «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας είχε αφήσει σχεδόν να φανεί πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην ενότητα της μαγειρικής: «Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερε ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δική της απόφαση. Στις δουλειές υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι».

Ποιες είναι, άραγε, αυτές οι παράμετροι που εννοούσε ο Γιώργος Λιάγκας και οδήγησαν τη γλυκιά Αργυρώ εκτός ΑΝΤ1; Πάντως, δεν ήταν ούτε ο χρόνος της στο «Πρωινό» ούτε η αμοιβή της. Τι ήταν, λοιπόν; Η Αργυρώ έλπιζε ότι τη σεζόν 2023-2024 θα είχε δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1, κάτι όμως που δεν έγινε τελικά. Αυτή είναι η επιθυμία της Αργυρώς άλλωστε τα τελευταία χρόνια, την οποία συμπεριλαμβάνει στις συμφωνίες της με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως έκανε και στην καθημερινή εκπομπή του Σκάι, «Στην κουζίνα με την Αργυρώ».

Από πέρσι οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προέβλεπαν ξεκάθαρα τη δική της μαγειρική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Ομως, τελικά αυτό δεν έγινε και έτσι δεν θα υπάρξει τέτοια εκπομπή στον ΑΝΤ1. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε θα επιστρέψει στον Σκάι είτε στο Open, όπου όλο το πρόγραμμα του καναλιού στήνεται από την αρχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This