«Οι Πανθέοι»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους ηθοποιούς που παίζουν στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Το δραματικό σήριαλ βασίζεται στο θρυλικό μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη

Must Read

«Οι Πανθέοι», είναι η νέα δραματική σειρά που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ από το Σεπτέμβριο και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη για να συνεπάρει το κοινό.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές της νέας σειρά, πριν γίνουν ηθοποιοί, είχαν σπουδάσει κάτι άλλο. Ας δούμε λοιπόν τα βιογραφικά των πρωταγωνιστών αναλυτικά:

Η Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω) έχει φοιτήσει στην Κρατική Σχολή Χορού. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Αγγλία, όπου συνέχισε τις σπουδές της στον σύγχρονο χορό, μέχρι που ένας τραυματισμός στάθηκε αφορμή να αλλάξει πορεία και να σπουδάσει υποκριτική στο London School of Dramatic Arts.

Ο Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος) είναι πτυχιούχος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π. ενώ έχει σπουδάσει και θέατρο στη Σχολή Βεάκη. Από το 1984 και μετά, ο ίδιος αφοσιώθηκε στην υποκριτική και αργότερα στη σκηνοθεσία.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος) είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας και Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Δραματικής Τέχνης «Θεμέλιο». Από τότε, ο ίδιος αφοσιώθηκε στην υποκριτική.

Η Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη) έχει τελειώσει το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, φοίτησε στην Ανώτατη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού «Μορφές», στο Θέατρο Εμπρός, με την υποκριτική να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού) μπορεί να αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ωστόσο παρακολούθησε για τρία χρόνια μαθήματα φωνητικής και κλασικού τραγουδιού. Ακόμα, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού για έξι χρόνια, οπότε ανταποκρίνεται πλήρως σε οτιδήποτε της ζητηθεί.

Ο Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός) έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες και έχει κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάποια στιγμή, μία φίλη τον προέτρεψε να πάει σε θεατρική ομάδα, οπότε εκείνος ανταποκρίθηκε και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του σ’ αυτό τον χώρο.

Η Ελένη Καρακάση (Σεβαστή) έχει αποφοιτήσει από τη Μελοδραματική Σχολή και έχει δίπλωμα κλασικού τραγουδιού. Γεγονός που, σε συνδυασμό με την προσωπική δουλειά της ηθοποιού, την κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και για τις ερμηνευτικές της ικανότητες.

Η Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού) έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο City University του Λονδίνου, ενώ τελείωσε τα μεταπτυχιακά της στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Κριτική & Διαχείριση Τέχνης. Παρ’ όλα αυτά όμως, η ηθοποιός προτίμησε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη) έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς από τη Δραματική Σχολή Ανδρέα Βουτσινά και από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ακόμα, κατέχει πτυχίο αρμονίας.

Η Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου) έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα) έχει αποφοιτήσει από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και από τη Δραματική Σχολή Ροντίδης. Υπήρξε για αρκετά χρόνια πρωταγωνίστρια στις παραστάσεις της ομάδας ΟΚΤΑΝΑ του Κωνσταντίνου Ρήγου τόσο στην Αθήνα, όσο και όταν ήταν ενταγμένη στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ως χοροθέατρο.

Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου (Βλάσης Πανθέος) έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις, σειρές και ταινίες, ενώ έχει ένα ακόμα ταλέντο. Γράφει εξαιρετικά σενάρια και βιβλία. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει το βιβλίο Showtime».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This