Φάρμα: Ο Κουτσόπουλος ως παρουσιαστής και η συγκινητική ιστορία της παίκτριας που λύγισε και τους πιο σκληρούς

Must Read

To reality «Φάρμα», έκανε πρεμιέρα χθες στο Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ως κεντρικό παρουσιαστή να μας ξεναγεί σε ένα μαγευτικό τοπίο που κρύβει όμως αρκετές δυσκολίες.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα» είπε στην έναρξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και στην συνέχεια αποκάλυψε τις δυσκολίες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες, καθώς δεν θα έχουν θέρμανση, ηλεκτρισμό οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν τη νέα συνθήκη.

Την αρχή στο reality έκανε η Ρούλα Γιαννιώτη, η οποία υπήρξε πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Η 52χρονη personal trainer δηλώνει μαχήτρια και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί μπροστά της.
Η ίδια δηλώνει μαχήτρια και στη ζωή. Μιλώντας για την ζωή της αποκάλυψε πως η κόρη της είναι ολικά τυφλή και πως δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της ως μια κοπέλα της ηλικίας της γεγονός το οποίο τη συγκίνησε.
«Ο άνθρωπος που πιστεύει περισσότερο σε μένα είναι η κόρη μου με την οποία έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Είναι ολικά τυφλή. Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της ως μια κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι η φίλη της, η κολλητή της, η αδερφή της, η μαμά της. Είμαι όλα για εκείνη. Με μία λέξη η Κατερίνα είναι ένας άγγελος. Είναι φοιτήτρια στο 4ο έτος. Σπουδάζει νηπιαγωγός και είναι αξιολάτρευτο πλάσμα. Αν τη δείτε να χορεύει δε θα πιστέψετε ότι είναι τυφλή», είπε η Ρούλα που ήταν πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.
«Αυτό που έχω μάθει από εκείνη είναι ότι τους ανθρώπους τους μετράμε από άλλες αξίες. Μου έχει μάθε να αγαπάω τον άνθρωπο γι’ αυτό που μου δίνει και όχι γι’ αυτό που είναι», πρόσθεσε η παίκτρια της Φάρμας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This