Σταματίνα Τσιμτσιλή για την συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και δεν έγινε συνειδητά»

Must Read

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του μίλησε στην εκπομπή «Π.Ο.Π Μαγειρική» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και αυτή δεν ήταν άλλη από την περίοδο που έχασε και τους δύο γονείς του.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός όντας συναισθηματικά φορτισμένος αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε το πένθος του.

«Μπορώ να σου πω πάρα πολύ ψύχραιμα, χωρίς να θέλω να το κάνω δακρύβρεχτο, ότι πραγματικά ορφανός νιώθεις όταν χάνεις τη μητέρα σου. Εγώ μέσα σε 9 μήνες έχασα και τους δύο», ανέφερε αρχικά, εμφανώς συγκινημένος.

«Είναι μέσα μου οι γονείς μου και τους νιώθω, έτσι όπως με έχουν μεγαλώσει. Τον πρώτο χρόνο, επειδή ήταν και περίεργες, δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγαν», λες: να ξεκουραστούν οι άνθρωποι, να μη ζορίζονται.

Τα πρώτα δύο χρόνια πέρασαν με αυτά τα συναισθήματα. Απ’ τον τρίτο χρόνο και μετά άρχισα να ζορίζομαι και τώρα μπορώ να πω ότι μου λείπουν», εξομολογείται ο παρουσιαστής στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Με ρωτάνε: ξεπερνιέται; Όχι, δεν ξεπερνιέται. Ζεις με αυτό. Απλά κάποια στιγμή μετά, με τις συναναστροφές σου, αν κάνεις οικογένεια, αν δεν κάνεις, είναι μαζί σου, το φέρεις μαζί», παραδέχεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αμέσως μετά.

«Όταν μπήκα πια στο σπίτι μου και έκανα τα πράγματα όπως τα έκανε η μητέρα μου, πήρα και διάφορα σκεύη που είχε εκείνη, το βιβλίο με τις συνταγές της, ένα μαύρο χειρόγραφο που σκάρωνε τα διάφορα, ήρθε το Πάσχα, η κατ’ εξοχήν κοιτίδα των εθίμων και των παραδόσεων.

Τα έκανα όλα, μόνο τα κουλουράκια δεν μου έπιασαν. Έφτιαξα τσουρέκια, έφερα τον ιερέα για ευχέλαιο, έβαψα αβγά αλλά… δεν ήρθε. Κάποια στιγμή έκατσα και σκέφτηκα: τα έκανα όλα όπως τα έκανε εκείνη ακριβώς για να τη φέρω, όμως δεν ήρθε εξ ολοκλήρου… ήρθε μέσα από αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του αυτές σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Happy Day» τονίζοντας πως εκείνη την ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή δεν έπρεπε να δείχνουν πλάνα από την εκπλήρωση της συνταγής καθώς, εκείνοι ως τηλεθεατές, αισθάνθηκαν άβολα.

«Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ… Εν τω μεταξύ αυτός ως πολύ επαγγελματίας δεν το χάνει, δεν αποπροσανατολίζεται», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ θα έλεγα: συγγνώμη αλλά πάω να φύγω. Κι αυτός από ευγένεια απάντησε, πιστεύω. Τι να πει; Διακόψτε το γύρισμα, δεν μπορώ;», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι και λίγο θέμα διαχείρισης και του παρουσιαστή-μάγειρα και του σκηνοθέτη. Τώρα να σου μιλάει ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του για πράγματα τα οποία δεν μιλάς εύκολα και δεν έχεις ξαναμιλήσει κι εκείνη την ώρα να κάνεις ζουμ στη μαρέγκα και πώς την ανακατεύει το μίξερ; Είναι λίγο περίεργο», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα θέλουν μία άλλη διαχείριση. Είναι αυτό που λες: θέλω να πω κάτι αλλά ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί ως χοντράδα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This