«Απασφάλισε» ο Νίκος Μουρατίδης: «Έχουν συνηθίσει να βάζουν την ξανθιά παρουσιάστρια με το πάνελ και ξεμπερδέψαμε»

Must Read

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι γνώστης της ελληνικής τηλεόρασης γι’ αυτόν τον λόγο κλήθηκε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα της σεζόν που διανύουμε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν παρακολουθεί τηλεόραση καθώς θεωρεί πως δεν έχει τίποτα να του προσφέρει δεδομένου ότι όλες οι εκπομπές είναι παλιακές.

«Δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη και όλες ασχολούνται με την τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Απ’ ό,τι βλέπω δεν έχει σκοπό να αλλάξει η ελληνική τηλεόραση, γιατί έχουν συνηθίσει να βάζουν την ξανθιά παρουσιάστρια με το πάνελ και ξεμπερδέψαμε», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Οι καβγάδες μεταξύ των παρουσιαστών είναι κάτι πάρα πολύ παλαιακό και δεν αφορά κανέναν. Γι’ αυτό και έχουν πέσει οι ακροαματικότητες και απ’ ό,τι διαβάζω οι περισσότερες εκπομπές κάνουν μονοψήφια», σχολιάζει αμέσως μετά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This