«Είναι σκουπίδι μεγάλο, ρε, κ@λοπαίδι»: Μαλλιά κουβάρια πάλι στη Φάρμα

Όλοι εναντίον όλων

Must Read

Για ένα αυγό παραπάνω έγιναν μαλλιά κουβάρια στη Φάρμα οι παίκτες, που μαζεύτηκαν στον αχυρώνα για την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση.

«Θέλω να πω κάτι για την δική μου την ομάδα. Άμα κάποιος έλεγε το οτιδήποτε και δεν ήταν ηθικό, είμαι σίγουρος ότι θα πήγαιναν στο άτομο που θεωρούν σωστό και θα έλεγαν: Ξέρεις κάτι, αυτό το άτομο είναι τοξικό! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, θέλει να κάνει ζημιά στο φαγητό και την τροφή» ανέφερε ο Γιώργος Γιαννακίδης προκαλώντας την αντίδραση του Χρήστου Μέξη.

«Το τοξικός για μένα το είπε ο Γιώργος; Σε μένα αναφέρθηκες, τώρα, με το τοξικός;» ρώτησε ενοχλημένος ο παίκτης της Φάρμας για να δώσει ο Γιώργος στον παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλο την απάντηση: «Συζητάω γενικά αυτά που είπε τώρα ο Χρήστος. Παρόλα αυτά είναι τοξικός. Αυτή είναι η άποψη μου».

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι ο Χρήστος είπε: «Είναι σκουπίδι μεγάλο, ρε! Κω… παίδι! Αλήθεια είναι κ…παίδι», με τον Γιώργο λίγο νωρίτερα να λέει επίσης στην κάμερα: «Εγώ 10 χρονών μιλούσα πιο ώριμα από αυτόν! Δεν σέβεται τίποτα το παιδί! Είναι αδικία προς το πρόσωπο του Γιαννούλα που κάθεται και μαγειρεύει για να φάει ο Χρήστος και ο οποιοσδήποτε Χρήστος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This