Τσάμπα Λιάγκας στο Ντουμπάι

Πάρτι σε TV και social media για το... ανέξοδο «χρυσό» ρεβεγιόν του παρουσιαστή στο εμιράτο του πλούτου!

Must Read

«Βούιξαν» τα social media και «άναψαν» οι συζητήσεις σε τηλεοπτικά πάνελ για τις (τζαμπουίτα;) διακοπές χλιδής του Γιώργου Λιάγκα στο Ντουμπάι. Μπορεί ο οικοδεσπότης του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1, να έχει ασκήσει κατά καιρούς δριμεία κριτική σε celebrities που επισκέπτονται τον εν λόγω πανάκριβο προορισμό -ειδικά όσους πήγαιναν εκεί την περίοδο της πανδημίας-, φέτος ωστόσο ταξίδεψε και ο ίδιος εκεί, αλλάζοντας μάλιστα και χρονιά στο «χρυσό» Nammos Dubai, όπου ένα δείπνο στοιχίζει παραπάνω από ένα ελληνικό μηνιάτικο!

«Μην κρίνεις, για να μην κριθείς» λέει ένα πασίγνωστο θρησκευτικό απόφθεγμα, το οποίο φαίνεται να βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε τούτη την περίπτωση. Διότι, όπως ο Γιώργος Λιάγκας «έκραζε» και κατηγορούσε, έτσι βρέθηκε να εισπράττει κι εκείνος αρνητικά σχόλια τούτη τη φορά, με κάποιους (σε πάνελ και social media) να ισχυρίζονται κιόλας πως οι διακοπές του στο Ντουμπάι «ήταν τζαμπουίτα», ότι δηλαδή δεν πλήρωσε για τη διαμονή του και τα γλέντια του, αλλά βρέθηκε εκεί ως καλεσμένος.

«Ολοι οι νεόπλουτοι στην ψεύτικη πόλη» σχολίασε κάποιος κάτω από την πρώτη ανάρτηση του παρουσιαστή για το 2024 στο Instagram: ένα βίντεο που τον απεικονίζει να κάνει την πρώτη του βουτιά για τη νέα χρονιά, δίνοντας μαζί και τις ευχές του στους χιλιάδες followers του.

Kαμαρωτά ποσταρίσματα

Το προηγούμενο βράδυ, αυτό της 31ης Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε το στίγμα του από το Nammos Dubai, όπου έκανε ρεβεγιόν και φωτογραφήθηκε, μεταξύ άλλων, με την influencer και επιχειρηματία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον PR man Χάρη Σιανίδη και τη fashion blogger Χριστίνα Παναγή. Ο ίδιος, μάλιστα, πόσταρε κι ένα Insta-story από το πάρτι που δόθηκε εκεί με djs τους Amr Diab και Gente De Zona, τη στιγμή που ακουγόταν ήχος από ελληνικό συρτάκι «παντρεμένος» με ηλεκτρονική μουσική. «Αυτά είναι!» έγραψε ο ίδιος στο story του, προσθέτοντας ένα emoji με χαμόγελο, δείχνοντας έτσι πως διασκέδαζε.

Παράλληλα σε διάφορα άλλα βίντεο που ανέβηκαν στον Instagram-ικό λογαριασμό του Χάρη Σιανίδη είδαμε και το menu της βραδιάς που απόλαυσε και ο Γιώργος Λιάγκας, το οποίοι αποτελείτο -ως επί το πλείστον- από θαλασσινά: αστακούς, γαρίδες και καραβίδες.

«Ο Σκορδολιάγκας, ο… ψωνάρας, σχολιάζει άλλους για χλιδάτη ζωή και φιγούρα, και τώρα τα κάνει κι αυτός. Και να πλήρωνε κιόλας… όλα τζάμπα ήτανε. Και πόσο υποκριτικό είναι αυτό, όταν ο κόσμος ζορίζεται και το συζητά στην εκπομπή του για άλλους, αυτός να είναι μέσα στη χλιδή και τα μαύρα χαβιάρια! Ψωροφαντασμένοι!» ήταν ακόμη ένα σχόλιο που γράφτηκε για τον παρουσιαστή του «Πρωινού» στο Instgaram. Ο ίδιος δεν απάντησε σε όσα του καταλόγισαν. Περιμένουμε να το κάνει σήμερα μέσα από την εκπομπή του. Αλλωστε, είναι πάγια τακτική του Γιώργου Λιάγκα να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This