Γιατί βούρκωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και δε μπόρεσε να συνεχίσει την εκπομπή;

«Παιδιά, συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο» είπε η Τζένη Μελιτά

Must Read

Η Ελένη Ροδά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την οποία παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Μάλιστα η Ελένη Ροδά, γνωρίζει τον παρουσιαστή από πάρα πολύ παλιά και μίλησε για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια. «Έχουμε μια αγάπη από παλιά» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την καλεσμένη της εκπομπής Ελένη Ροδά. 

Η ίδια Ελένη Ροδά συνέχισε, λέγοντας: «Από μικρό από τότε που πρωτοβγήκε, μωρό ήταν» και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη να είσαι καλά» είπε δε μπόρεσε να συνεχίσει να μιλάει καθώς βούρκωσε από τη συγκίνηση. Στη συνέχεια έκανε νόημα στη Τζένη Μελιτά και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν τη ροή του προγράμματος καθώς δε μπορούσε να συνεχίσει. Τότε η Τζένη Μελιτά ανέλαβε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: «Φωτάκο μου, αγόρι μου, τι ωραία που περνάμε αυτή είναι εκπομπάρα παιδιά, συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This