Masterchef: Η παίκτρια που ονειρεύεται τον Πάνο Ιωαννίδη, η ομάδα που κέρδισε την δοκιμασία και ο 2ος υποψήφιος

Must Read

Σε ένα τεστ δημιουργικότητας προέβησαν οι παίκτες του MasterChef και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε την διαδικασία.

«Μπροστά σας έχετε 24 καμπάνες. Οι 12 καμπάνες κρύβουν κύρια υλικά και οι άλλες 12 έχουν συνοδευτικά. Κάθε φορά που θα φτιάχνετε ένα ζευγάρι ο πρώτος που θα επιλέγετε θα διαλέγει κύριο υλικό και το ζευγάρι του θα επιλέγει συνοδευτικό. Αυτά τα υλικά θα πρέπει να πρωταγωνιστούν και στα πιάτα που θα φτιάξετε. Κάθε υλικό που θα επιλέγετε θα αποσύρεται. Θα έχετε στη διάθεσή σας 60 λεπτά συν 10 λεπτά για την αποθήκη τροφίμων» ήταν οι οδηγίες για την προετοιμασία των πιάτων.

Η Γεωργία προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές και δη τον Σωτήρη Κοντιζά γι’ αυτό προσπάθησε να ετοιμάσει ένα ασιατικό πιάτο με τον κριτή του reality μαγειρικής να συγκινείται από το ζήλο που δείχνει.

«Θα σας συγκινήσω και άλλο σεφ. Εγώ άμα διαβάσω… », είπε στην συνέχεια η Γεωργία.

«Τι διαβάζεις αυτόν τον καιρό;», τη ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ό,τι βιβλία έχουμε στο σπίτι και έχω φέρει εγώ μαζί μου. Έχω και ένα άλλο του κύριο Ιωαννίδη, το έχω και δίπλα στο μαξιλάρι μου αυτό. Τον είχα ονειρευτεί σεφ μα την Παναγία, σου ορκίζομαι, πριν να έρθω εδώ. Όχι από ομορφιά… Ήρθε στον πάγκο και κάτι μου έλεγε και γελούσε. Λέω θα περάσω», αποκάλυψε η η επίδοξη chef.

«Ένα βράδυ ονειρεύτηκα τον Πάνο Ιωαννίδη και το επόμενο βράδυ ονειρεύτηκα τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν μάγειρας και σκέφτηκα ότι θα περάσω», είπε στη συνέχεια η Γεωργία στην προσωπική της συνέντευξη.

Το πιάτο της τελικά δεν ενθουσίασε τους κριτές και απέδωσε το φτιάξιμο στους συμπαίκτες της που την συμβούλεψαν αναφορικά με το ψήσιμο του κρέατος.

Η ομάδα που κατάφερε να βγάλει την δοκιμασία εις πέρας ήταν για ακόμη μία φορά η μπορντό.

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι νεύρα, γιατί ξαναχάσαμε. Βλέπω τα παιδιά στον εξώστη και μου ανάβουν τα λαμπάκια. νομίζω έχω βρει τον αδύναμο κρίκο» είπε ο Σταμάτης στο κιου.

Έτσι λοιπόν η γκρι μπριγάδα κλήθηκε να ψηφίσει τον πιο αδύναμο κρίκο και αυτός δεν ήταν άλλος από την Τόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This