O «Σκαραβαίος» θα εξιχνιάζει εγκλήματα από την Κυριακή στον Alpha

Must Read

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο και απρόβλεπτες ανατροπές στον Alpha. O «Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… έγκλημα. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της. Πριν από την επίσημη προβολή του σίριαλ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον Alpha, η «δημοκρατία» είδε το πρώτο επεισόδιο της παραγωγής μαζί με τους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και τους συντελεστές της σειράς, σε μια όμορφη γιορτή που ετοίμασε το κρύο βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου ο Alpha σε κλαμπ στο Μεταξουργείο…

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι χαρακτήρες της σειράς που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα; Ας αναλύσουμε κάποιους από αυτούς… Ο Μάρκος Αλεξίου (Γιάννης Τσορτέκης), ο οποίος κουβαλάει το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» ήδη από τα χρόνια της σχολής, είναι επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής στη ΓΑΔΑ. Ο αστυνόμος είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Αγαπάει οτιδήποτε ρετρό αλλά και οτιδήποτε μοντέρνο και minimal. Οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του, που έχασε σε μικρή ηλικία. Διατηρεί καλές προσωπικές σχέσεις με τους συναδέλφους του και πολλές γνωριμίες με ανθρώπους που λειτουργούν σαν ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών. Είναι χωρισμένος και έχει μία κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη και με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

Ο Μάκης Πριόβολος (Γιώργος Πυρπασόπουλος) είναι ένας νέος άνδρας που κάνει μόνο δουλειές γραφείου, αφού έχει παροπλιστεί έπειτα από συμπλοκή που τον οδήγησε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο Μάκης είναι καλός ανακριτής και μιλάει διαρκώς για τους αρχαίους φιλοσόφους και την εκλαϊκευμένη φιλοσοφία. Είναι συχνά στωικός και σαρκαστικός με τους συναδέλφους του, συμμετέχει σε δράσεις ΑμεΑ και αθλείται στην ξιφασκία ΑμεΑ, έχοντας κερδίσει μετάλλια. Εχει κοφτερό μυαλό, ενώ βρίσκει τα μοτίβα μελετώντας και οργανώνοντας τους φακέλους των υποθέσεων. Η Μάρθα Λαζαρίδη (Μαρία Παπαφωτίου) είναι η πιο στενή συνεργάτιδα του Μάρκου/«Σκαραβαίου», αστυνομικός και η ίδια στη ΓΑΔΑ. Μαζί καλούνται να εξιχνιάσουν πολύπλοκες υποθέσεις εγκλημάτων.

https://www.instagram.com/p/C2vVtuoMbmn/?hl=el

«Σκαραβαίος» και Μάρθα αποτελούν ένα δυναμικό δίδυμο των ερευνητών είναι χρόνια αχώριστο. Η σχέση τους έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου. Εχουν αναπτύξει έναν κοινό κώδικα, αλλά η σχέση τους εξακολουθεί να δοκιμάζεται με διαφωνίες και κόντρες στις συνθήκες μιας πολύ απαιτητικής δουλειάς. Η Μάρθα είναι παντρεμένη με τον Νίκο, που έχει φύγει από την Αθήνα κυνηγώντας την ακαδημαϊκή καριέρα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σάμο. Είναι τυπικά μαζί για χάρη του 15χρονου γιου τους Ηρακλή, που πηγαίνει στο γυμνάσιο. Η Μαργαρίτα Κωνσταντίνου (Νικολέττα Καρρά) είναι ιατροδικαστής και ετεροθαλής αδερφή του «Σκαραβαίου». Κοκκινομάλλα, εκρηκτική, λιγομίλητη, σκοτεινή, με δυνατές σπουδές και οξυδέρκεια.

Ο Τραχανάς είναι η αχώριστη παρέα του «Σκαραβαίου», ένα πανέξυπνο λυκόσκυλο. Πιστός και προστατευτικός, ο Τραχανάς βρίσκεται στο πλευρό του «Σκαραβαίου» στις όμορφες στιγμές, στις βόλτες, στα ταξίδια αλλά και στα δύσκολα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This