Βαγγέλης Περρής: «Είμαι κατά της αυτοαναφορικότητας, εγώ μόνος μου είμαι ο καλύτερος από όλους»

Must Read

Ακόμη δεν έχει τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε και ήδη γίνονται προτάσεις στους παρουσιαστές και στους δημοσιογράφους για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Για το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα, με πολύ δόση χιούμορ.

«Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνει ότι είναι οι τελευταίες του μέρες και προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια, αλλά οι καιροί ου μενετοί (οι καιροί δεν περιμένουν). Ήρθε η ώρα του. Θα κάνει όλα τα εμπορικά, αν τα καταφέρει» είπε χαριτολογώντας ο δημοσιογράφος.

«Στην εκπομπή είμαι σαν τον καιρό, είμαι συνεχεία συννεφιασμένος. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα, εγώ αναβαθμίστηκα, έχω εξασφαλίσει τη δουλειά μου, είμαι παρουσιαστής του “Πρωινού”» πρόσθεσε και κατέληξε στο ίδιο ύφος: «Είμαι κατά της αυτοαναφορικότητας, εγώ μόνος μου είμαι ο καλύτερος από όλους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This