Κατερίνα Καινούργιου: Η «χυλόπιτα» από τον Κωνσταντίνοι Βασάλο και η «σκληρή» απάντησή της

Must Read

Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή που κάνει στο Youtube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor κλήθηκε να απαντήσει αν η παρουσιάστρια του Alpha είναι του στυλ του σαν γυναίκα αλλά και αν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της. Η απάντηση ήταν αρνητική και στις δύο περιπτώσεις καθώς φαίνεται πως δεν βρίσκει τίποτα ελκυστικό πάνω της.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στο συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου τονίζοντας πως ούτε εκείνης είναι του γούστου της.

«Αχ, έχω μία στενοχώρια… Ο Βασάλος βρίσκεται στην Ιορδανία, αλλά βρίσκει τρόπο να μου ρίχνει “Χ” και σε εμένα, αλλά και στην εκπομπή. Όχι ότι τον καλέσαμε ποτέ για να είναι μέλος της εκπομπής…», ξεκίνησε να λέει και έπειτα δήλωσε: «Αντικειμενικά είναι κούκλος, αλλά ούτε εγώ θα έκανα κάτι μαζί του, δεν είναι το στυλ μου».

«Έλα τώρα βρε, εδώ θα έκανα εγώ», της είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Επειδή έχετε δει το κακό στυλ που μπορεί να είχα στο παρελθόν, δεν είναι του στυλ μου ο Βασάλος… Τον έβλεπα στο Survivor και έλεγα “ουάου”, αλλά δεν είναι ο άντρας που θα έβγαινα. Και ο Κωστάρας είναι πολύ ωραίο παιδί, αλλά δεν θα έκανα κάτι μαζί του. Δείξτε τον…», συνέχισε εκείνη και έδειξε τον συνεργάτη της, ο οποίος είναι περισσότερο του γούστου της.

«Δεν θα σε καλούσαμε για πάνελ γιατί δεν θα μπορούσες να αντεπεξέλθεις» είπε στην συνέχεια αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This