Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πάει στο «Just the 2 of us» και ο μισθός της για… φιλανθρωπικό σκοπό!

Must Read

Mε το Open Beyond υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αποδεχόμενη πρόταση του σταθμού για συμμετοχή της στο «Just the 2 of us»!

Αυτό σημαίνει πως σύντομα αναμένεται να δούμε τη γνωστή παρουσιάστρια να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες, σύμφωνα με το concept της πολυαναμενόμενης εκπομπής. Ολοφάνερα ενθουσιασμένη και η ίδια για τη νέα της τηλεοπτική σταδιοδρομία, το επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί, μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι ο μισθός θα δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επίσης, προτού μας ευχηθεί «Χαρούμενη Τσικνοπέμπτη», έκανε και μια «πλάγια», αλλά σαφή νύξη, πως πολύ σύντομα επιστρέφει και (με) το «Πακέτο» της!

βικυ χατζηβασιλειου

«Καλημέρα αγαπημένοι μου! Πριν τα μάθετε από αλλού, ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή, σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα, λοιπόν, να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που, ούτως ή άλλως, έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης.

Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους, αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα, γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι… κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό.

Διαβάστε επίσης: Η Σοφία Βογιατζάκη τρελαίνεται με όσους θέλουν να πεθάνουν στα 90 «τσιτωμένοι» (video)

Πέρα, όμως, από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την… τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε… Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής παρουσιάστρια και συγγραφέας.

  • Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This