Ξεκίνησε από σήμερα η καταβολή επιδομάτων

Must Read

Από σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι πληρωμές των επιδομάτων παιδιού και ενοικίου, των προνοιακών βοηθημάτων και του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Η αρχή έγινε σήμερα με το επίδομα ενοικίου, τα προνοιακά αναπηρικά, καθώς και τα διατροφικά. Επίσης από τον ΟΠΕΚΑ δίνονται και τα βοηθήματα των ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η τέταρτη διμηνιαία δόση για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το εν λόγω επίδομα είναι προσωρινά κλειστή εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 4ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή (θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της τέταρτης διμηνιαίας δόσης του 2019).

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το ΚΕΑ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς και στην προπληρωμένη κάρτα για τις αιτήσεις που εγκρίθηκαν μέχρι 31 Αυγούστου 2019.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This