Νωρίτερα οι συντάξεις Φεβρουαρίου – Πότε θα καταβληθούν

Must Read

Την μεθεπόμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου, μετά από απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και του διοικητή του e-ΕΦΚΑ Χρήστου Χάλαρη.

Να θυμίσουμε πως και οι συντάξεις του Ιανουαρίου, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων είχαν δοθεί νωρίτερα κι αυτός είναι ο λόγος που έκανε τον υπουργό και τη διοίκηση του ΕΦΚΑ να προχωρήσει νωρίτερα και στην καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Ανακούφιση για τους εργαζόμενους συνταξιούχους από το νόμο Κατρούγκαλου – Στα «μισά» η μείωση επί της σύνταξης

Συγκεκριμένα, επειδή μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των δυο καταβολών και ίσως υπήρχε οικονομικό πρόβλημα για κάποιους, για λόγους διευκόλυνσης των συνταξιούχων, οι συντάξεις του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και οι συντάξεις του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο να καταβληθούν τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This