Αναμένουν το μεγάλο εύρημα από την αιφνιδιαστική έφοδο

Μνημειώδης η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι αρχές

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών σε οκτώ τουλάχιστον σημεία, γραφεία αλλά και κατοικίες, προσώπων που σύμφωνα με τις καταθέσεις στην δικαιοσύνη σχετίζονται με το λογισμικό Predator.

Η ενέργεια αυτή καθυστέρησε λίγο, αλλά κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς στο μεσοδιάστημα αποκαλύφθηκε το τεράστιο σκάνδαλο με την παρακολούθηση του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ. Υπόθεση η οποία στέλνει τον Κυριάκο απευθείας στο ειδικό δικαστήριο.

Ήταν όμως η θρυαλλίδα που εξανάγκασε πλέον την κυβέρνηση να επισπεύσει την έρευνα στους εμπλεκόμενους με το λογισμικό. Με μοναδικό στόχο να φανεί πως γίνεται μία Πίπης έρευνα, προκειμένου να τραβηχτούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από το πραγματικό, τεράστιο και πρωτοφανές σκάνδαλο χρησιμοποίησης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ούτως ή άλλως, έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα, το μόνο «εύρημα» που μπορούν να βρουν οι αρχές, πρέπει να είναι μεγάλο. Τεράστιο για την ακρίβεια. Ζωντανό μαμούθ για παράδειγμα, καθότι μετά από τόσες εβδομάδες, ακόμα και σκελετό από μαμούθ ή ακόμα και βροντόσαυρου θα μπορούσαν να τον έχουν απομακρύνει με άνεση οι εμπλεκόμενοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This