Τα αναφιλητά της Εύας Καιλή για την κόρη της και το πανικόβλητο τηλεφώνημα σε Βελγίδα Ευρωβουλευτή

Must Read

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή είναι αυτός που θα πάει τη μικρή κόρη της Ευρωβουλευτή στις φυλακές του Χάρεν, όπου κρατείται για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate, καθώς αποφασίστηκε ότι αύριο Παρασκευή, θα γίνει η συνάντηση που τόσο ήθελε η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και που τόσο προβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μέσω των ΜΜΕ και των δικηγόρων της.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Εύα Καϊλή έμαθε χθες βράδυ ότι οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη της 23 μηνών κόρης της:

«Σήμερα το πρωί μου το είπε. Είναι η πρώτη φορά που την άκουσα με αναφιλητά χαράς να μου μιλάει πώς θα καταφέρει να πείσει τους υπαλλήλους να δει την κορούλα της περισσότερο».

Όπως ανέφερε το Star, η συνάντηση μάνας-κόρης θα γίνει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με ζωγραφιές στον τοίχο, τραπεζάκια και καρεκλάκια και θα είναι τρίωρης διάρκειας.




Το πανικόβλητο τηλεφώνημα

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει μέχρι τώρα στις βελγικές Αρχές η Εύα Καΐλή, μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, έπαιρνε τηλέφωνο πανικόβλητη τη Βελγίδα Ευρωβουλευτή Μαρί Αρίνα.

Όπως αποκαλύπτει η Le Soir, το τηλεφώνημα έγινε στις 9 Δεκεμβρίου, την ώρα που οι Αρχές φαίνεται πως έχουν αρχεία για πάνω από 350 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Αρινά και Παντσέρι (του φερόμενου ως «εγκεφάλου» του σκανδάλου διαφθοράς).




Η ευρωβουλευτής Μαρί Αρίνα φέρεται να ισχυρίστηκε για το τηλεφώνημα της Εύας Καϊλή:

«Ναι με κάλεσε. Ήμουν σε ένα συνέδριο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Της είπα να μείνει ήρεμη και να περιμένει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Υποθέτω ότι ήταν πανικόβλητη και γι’ αυτό επιχείρησε να προσεγγίσει τους Βέλγους συναδέλφους της».

Δημοσιογράφος της βελγικής εφημερίδας, υποστήριξε ότι επικοινώνησε με την Βελγίδα, η οποία είπε:

«Ναι επικοινώνησε. Δεν κατάλαβα πολλά εκείνη τη στιγμή αλλά η Εύα Καϊλή με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου. Μου έλεγε για τον Παντσέρι, δεν κατάλαβα τι μου έλεγε και η επικοινωνία σταμάτησε εκεί».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This