Η Τσαπανίδου αυτοτρολάρεται για την ατάκα «Πρόεδρε έλα με φόρα»

Το σχόλιό της στο σατυρικό βίντεο του Luben

Must Read

Με σχόλιό της κάτω από την σατυρική ανάρτηση του Luben, η ακομπλεξάριστη Πόπη Τσαπανίδου αυτοτρολάρεται για την ατάκα της που έγινε viral.

«Πρόεδρε έλα με φόρα» είπε η ίδια χθες προλογίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη και το Luben δημοσίευσε βίντεο με σατυρικό περιεχόμενο και τίτλο  «Η Πόπη Τσαπανίδου κριντζάρει το σύμπαν προλογίζοντας τον Τσίπρα».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με άφθονο χιούμορ, με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε κάτω από την ανάρτηση «Έλα Luben. Πάμε με φόρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλαστοί «υπουργικοί» λογαριασμοί υβρίζουν την Καρυστιανού και ξεπλένουν τον Μίχο

Τι μπορεί να συνδέει το εθνικό έγκλημα των Τεμπών με το κοινωνικό έγκλημα του Κολωνού; Φαινομενικά, τίποτα. Πέραν φυσικά...

More Articles Like This