Η «υπόγεια σύνδεση» Μητσοτάκη – Κασιδιάρη!

Υμνητής των ναζιστών του Αζόφ, όπως ο Τασούλας και ο Μητσοτάκης, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη!

Must Read

«Είναι δυνατόν σε κάποιον που απαγορεύτηκε η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές, να επιτραπεί η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές;»

Το συγκεκριμένο ερώτημα ταλάνισε πριν από λίγες εβδομάδες στο πολιτικό σύστημα, όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι το κατάπιε η επικαιρότητα και φυσικά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Φυσικά και δεν δόθηκε καμία εξήγηση για αυτή την ενέργεια Μητσοτάκη, να επιτρέψει δηλαδή σε έναν άνθρωπο που του απαγορεύτηκε η κάθοδος στις εθνικές εκλογές, να συμμετέχει κανονικά στις αυτοδιοικητικές…

Δεν είναι λίγοι φυσικά αυτοί που είχαν καταγγείλει την υπόγεια διασύνδεση Μητσοτάκη – Κασιδιάρη με αφορμή την εμφάνιση και την είσοδο των Σπαρτιατών στην Βουλή. Η μέχρι σήμερα στάση του προέδρου των Σπαρτιατών, ο οποίος θυμίζει τον Μητσοτάκη του 2019 στις εμφανίσεις του και κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, μάλλον τους δικαιώνει.

Οι έντεχνες πιέσεις Τασούλα μάλιστα προκειμένου να επιβιώσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Στίγκα, είναι άλλο ένα σημάδι της «φιλικής προδιάθεσης» του Μεγάρου Μαξίμου…

Φαίνεται όμως ότι η διασύνδεση Μητσοτάκη – Κασιδιάρη είναι πολύ πιο ισχυρή από τα κοινοβουλευτικά τεκταινόμενα. Μόνο συμπτωματικό δεν είναι το γεγονός ότι υποψήφιος δημοτικό σύμβουλος με τον συνδυασμό Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας, ταυτίζεται πλήρως με τις εθνοκτόνες επιλογές Τασούλα και Μητσοτάκη, όπως αυτές εκδηλώθηκαν με την απόδοση τιμής στο ναζιστικό τάγμα Αζόφ, το οποίο βαρύνεται μεταξύ άλλων με δολοφονίες Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία!

Βουλή Αζόφ
Η ανεξίτηλη εικόνα ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο

Θυμόμαστε όλοι τις εικόνες ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο, που θα μείνουν ως μία μελανή σελίδα στην ιστορία της πατρίδας, όταν ναζιστές του τάγματος Αζόφ απηύθυναν μήνυμα στο πανελλήνιο!

Ο Έλληνας υμνητής του ναζιστικού τάγματος Αζόφ στο πλευρό Κασιδιάρη

Φαίνεται λοιπόν ότι ο συνεκτικός κρίκος μεταξύ Μητσοτάκη και Κασιδιάρη είναι πολύ πιο ισχυρός από ότι φαινόταν. Τρανταχτή απόδειξη, η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη του Γιώργου Δημητρούλια! Το γεγονός της κοινής καθόδου, είναι αδιαμφισβήτητο και προκύπτει από πλήθος αναρτήσεων…

Ο Γιώργος Δημητρούλιας υποψήφιος με τον Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας

Δεν τίθεται λοιπόν θέμα αμφισβήτησης της συμμετοχής του συγκεκριμένου προσώπου στο ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη.

Η λίστα με τους υποψήφιους στον συνδυασμό Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν όχι μόνο είναι από τους μεγαλύτερους υμνητές του εχθρικού προς την Ελλάδα, ναζιστικού τάγματος Αζόφ, αλλά συμμετείχε και στην επιχείρηση ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας το 2014! Ήταν ακριβώς αυτή η πραξικοπηματική ενέργεια, που οδήγησε τελικά στον αφανισμό της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας, μέσα από σειρά διωγμών και απαγορεύσεων, με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τα ντοκουμέντα της συμμετοχής του υποψηφίου του Κασιδιάρη στο Maidan του 2014.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Δημητρούλια, προκαλούν κυριολεκτικά, ανατριχίλα. Ενώ ταυτίζονται πλήρως με την πολιτική Μητσοτάκη και τις ενέργειες Τασούλα, που προκάλεσαν κάθε Έλληνα πατριώτη.

Τρανταχτό παράδειγμα, το βιβλίο που έχει εκδώσει ο Γιώργος Δημητρούλιας, με τίτλο «Οι τελευταίες ημέρες των υπερασπιστών του Azovstal»! Ταυτιζόμενός πλήρως με τις ασυναρτησίες που εκφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αμερικανικό κογκρέσο, όπου είχε το θράσος να διαπράξει την ιστορική ύβρι, ταυτίζοντας τους ναζιστές του Αζόφ, με τους ηρωικούς υπερασπιστές του Μεσολογγίου!

Δείτε ενδεικτικά:

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του Γιώργου Δημητρούλια υπέρ των ναζί της Ουκρανίας

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα λοιπόν, εξηγεί πάρα πολλά για τις ευεργετικές ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ των πολιτικών σχηματισμών που υποστηρίζονται ανοιχτά από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ουδείς άλλος έχει τολμήσει να υποστηρίξει τις πιο μαύρες και εθνοκτόνες επιλογές Μητσοτάκη, με τέτοιον τρόπο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This