Και όμως, ο Κυριάκος καλοβλέπει την Ευρώπη!

Must Read

Το σενάριο των «μεγάλων Ελλήνων ηγετών» που θα έφευγαν για να αναλάβουν κορυφαία θέση στην Κομισιόν ή ακόμα και το ΝΑΤΟ, είναι χιλιοπαιγμένο.

Ο πρώτος που πούλησε την συγκεκριμένη παπάτζα, ήταν ο Κώστας Σημίτης. Το συγκεκριμένο σενάριο το διακινούσαν όλες οι σημιτικές εφημερίδες οι οποίες μάλιστα είχαν θησαυρίσει από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τις άλλες αγαθοεργίες του αρχιερέα της διαπλοκής, και προσπαθούσαν με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσουν τον Κώστα Καραμανλή να μην κάνει εξεταστικές εις βάρος του.

Τότε, το κόλπο έπιασε.

Το ίδιο, έκανε και ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην περίπτωση του Κυριάκου όμως, δεν μιλάμε για ένα απλό σενάριο προκειμένου να την κοπανήσει πριν τη λήξη της θητείας του, αφήνοντας στο πόδι του τον Κωστή Χατζηδάκη.

Αντίθετα, έπειτα και από το κάζο που έπαθε ο Αντόνιο Κόστα στην Πορτογαλία, ο Μητσοτάκης όχι απλώς θέλει, αλλά επιδιώκει την μεταγραφή του σε κορυφαίο ρόλο στην Κομισιόν. Το συντομότερο μάλιστα!

Σε αυτή την προσπάθεια ακόμα θα έχει παραστάτιδα την Ούρσουλα, την οποία έχει ευεργετήσει οικογενειακώς. Με τα χρήματα των Ελλήνων φυσικά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This