Με «ψηφοδέλτιο Σημίτη» θα κατέβει στις ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης!

Μάδησε πολλές μαργαρίτες για τις τελικές επιλογές

Must Read

Ξεπέρασε την αναβλητικότητα στις αποφάσεις του ο κ. πρωθυπουργός σε σχέση με τον εκλογικό νόμο για τις ευρωεκλογές. Το Μαξίμου που μάδησε πολλές μαργαρίτες για να καταλήξει στο εκλογικό σύστημα γνωρίζοντας ότι είτε με μία γιγαντιαία εκλογική περιφέρεια (που θα ισχύσει) είτε με επτά, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, θα προκύψουν παγίδες και προβληματάκια και για τη Νέα Δημοκρατία.

 

Προσώρας φαίνεται ότι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζυγίζει τις αναλογίες σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση στη γαλάζια λίστα των υποψηφίων στην Ευρωβουλή. Οι εισηγήσεις που δέχεται είναι τα ⅔ των υποψηφίων να είναι κεντροδεξιά στελέχη και μόλις το ⅓ εκπρόσωποι της σημιτικής Σχολής. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός θα ακολουθήσει αυτή τη δοσολογία έπειτα και από την πρόσφατη παρουσία του στην εκδήλωση για τον κ. Κώστα Σημίτη που τοποθέτησε και επισήμως στη ΝΔ την σφραγίδα του λεγόμενου πολυδύναμου εκσυγχρονισμού. Προσωπικά θα το έβλεπα 50-50 (φίφτι φίφτι).

Από την Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This