Μαλλιά κουβάρια Πατέλης με Κασσελάκη  

Πρωτοφανής επίθεση εξαπέλυσε στον Στέφανο Κασσελάκη ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο οποίος έχει ταυτίσει την καριέρα του με τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ, ο Πατέλης προχώρησε σε προσωπική επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «νάρκισσο» και ότι μοιάζει με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μάλιστα προέτρεψε τους ακροατές να μην θεωρήσουν ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι νάρκισσοι όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «επειδή ο Κασσελάκης είναι νάρκισσος, άρα όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι νάρκισσοι. Δεν ισχύει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι νάρκισσοι» δήλωσε χωρίς κανέναν πολιτικό πολιτισμό ο σύμβουλος του Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης